A young boy learns how to brush his teeth correctly with the help of a student doing a Dentistry internship abroad.

Praktik og erfaringsophold med odontologi i udlandet

Få international erhvervserfaring med odontologi ved at lære af lokale tandlæger og personale i udviklingslande

Tag med os på et ophold med odontologi i udlandet og få erhvervserfaring inden for tandlægevidenskab i et internationalt miljø. Du får en større forståelse af globale sundhedsfaglige udfordringer, mens du lærer mere om odontologisk praksis på et lokalt niveau.


Vi har projekter med odontologi i adskillige udviklingslande rundt omkring i verden. Du kan tage dit erfaringsophold eller praktikophold på en hospitalsafdeling for odontologi eller på en specialiseret tandlægeklinik. Som frivillig eller praktikant tilbringer du din tid på projektet med at lære direkte af talentfuldt odontologisk personale, som hjælper dig med at udvikle dine egne færdigheder.


Dette unikke ophold i udlandet er en enestående mulighed for at forberede dig på din fremtidige karriere inden for branchen. Opholdet er også med til at booste dit CV og dine jobansøgninger, så du bedre kan skille dig ud fra mængden.

Filter by:

1-3 af 6 Projekter

An intern on a Dentistry Project in Ghana with local medical staff at a clinic.
Erfaringsophold med odontologi i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
A local child has his teeth checked by two students doing a Dentistry internship in Mexico.
Erfaringsophold med odontologi i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
A child brushes her teeth outside a school during a hygiene workshop run by Projects Abroad Dentistry interns in Nepal.
Erfaringsophold med odontologi i Nepal
Se dette projekt
 • Pris: 12,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 1,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med odontologi i udlandet det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil have international erhvervserfaring inden for odontologi i støttende rammer, så er vores erfaringsophold og praktikophold ideelle for dig. Vi har en række projekter, der passer til forskellige erfaringsniveauer, så du kan starte på et niveau, du føler dig tryg ved.

Hvis du overvejer at forfølge en karriere inden for odontologi, så kan vores ophold i udlandet give dig indsigt i professionen for at hjælpe dig med at tage en beslutning om din fremtidige uddannelse og karriere. Måske er du i gang med at uddanne dig til tandlæge eller klinikassistent, og så kan vores ophold være et nyttigt supplement til din læring med erfaring fra den virkelige verden. Eller måske er du færdiguddannet tandlæge eller klinikassistent, som gerne vil have nye udfordringer. Et internationalt ophold i udlandet vil helt sikkert udvide din horisont.

Når du er afsted i udlandet med os, får du støtte døgnet rundt fra vores lokale Projects Abroad personale. Ud over dit arbejde på opholdet, får du også en mulighed for at deltage i opsøgende arbejde i nogle af landene. Her får du en enestående mulighed for at give en hjælpende hånd for at gavne andre, mens du selv lærer en masse.

Hvis du er interesseret i ophold og projekter inden for medicin og sundhed, har vi mange forskellige muligheder, som for eksempel medicin eller ernæring. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

A dentist performs a dental procedure for a patient in Kenya as a student doing a Dentistry internship abroad observes.

Hvad får jeg ud af et ophold med odontologi i udlandet?

Der er så mange fordele ved at tage på et af vores ophold med odontologi i udlandet. For det første får du erhvervserfaring inden for tandlægevidenskaben, som gør dig klar til det næste stadie i din uddannelse eller din karriere. For det andet får du en vidunderlig mulighed for at udvikle dine egne evner og din viden.

Tidligere frivillige og praktikanter nævner fordele som at:

 • Få kompetencer som kommunikation, teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning, robusthed og tidsstyring.
 • Opleve sygdomme, lidelser og behandlingsmetoder, som du måske ikke ser derhjemme i Danmark.
 • Et mere dybdegående ophold med erfaring, som du måske ikke kunne få i dit hjemland.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.
 • Få selvtillid ved at udvide din horisont.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med odontologi sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

A local dentist is assisted with a dental procedure by a Japanese dentist at a clinic in Latin America.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer