Projects Abroad volunteers help plant rice fields during flexible volunteer projects abroad.

Skræddersyede grupperejser med frivilligt arbejde

Custom volunteer programmes for groups of five or more

Vil du gerne arbejde frivilligt i udlandet som gruppe? Projects Abroad har mange års erfaring med at arrangere skræddersyede rejser for grupper af fem eller flere.


Måske er I en skolegruppe, en læsegruppe fra universitetet, et sportshold, eller en virksomhed, som gerne vil gøre en forskel. Skræddersyede grupperejser med frivilligt arbejde er en enestående måde at have en positiv indflydelse på et udsat lokalsamfund på, mens I opbygger tætte venskaber med hinanden og udforsker en ny kultur.

Hvorfor arrangere en skræddersyet grupperejse med Projects Abroad?

  • Vi tilbyder stor fleksibilitet og variation, og vores projekter kører året rundt. Det betyder, at du selv kan vælge start- og slutdatoer samt længde på din rejse.
  • Projects Abroad tilbyder også en lang række projekter med alt fra børnepasning til naturbevaring og meget mere.
  • Hver enkelt skræddersyet grupperejse er designet efter dine behov og interesser. Når du tilmelder dig, kan du fortælle os om dine særlige ønsker, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dem.
  • Vi har dedikeret personale på alle vores destinationer for at sikre en bekymringsfri og professionel oplevelse. Personalet er tilgængeligt døgnet rundt og kan hjælpe dig med alt, du kunne få brug for.
  • Prisen for jeres skræddersyede grupperejse dækker kost, logi, transport til og fra lufthavnen og transport til og fra din arbejdsplads på projektet.

 

I din fritid og i weekenderne arrangerer vi spændende aktiviteter og ture for jer, så I kan få mest muligt ud af jeres ophold i landet.

Projects Abroad Conservation volunteers on the first day of their flexible volunteer projects abroad.

Det næste skridt

Hvis I er interesserede i at arbejde frivilligt som en gruppe, kan du tage et kig på vores side om skræddersyede grupperejser for at få mere information, eller ringe til os på

01903 708316

email: groups@projects-abroad.co.uk

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer