To søstre leger med et sjippetov med et barn på Projects Abroad Childcare Program i Fiji

Frivilligt arbejde for familier

Skab anderledes familieminder og kom hinanden ved på en meningsfuld måde ved at arbejde frivilligt sammen

Børn lærer ved at observere deres forældre og menneskerne omkring dem. En ferie som frivillige sammen giver dig muligheden for at indflyde dine børns syn på verden på en ny måde. Du vil derudover også vise dem, hvor stor betydning det har at hjælpe andre, og den forskel ens hjælp kan gøre.

Hos os arbejder I sammen som familie på et bæredygtigt projekt med langsigtede mål. I arbejder sammen med lokale og lærer om deres kultur og traditioner. Igennem hele jeres ophold er vores erfarne lokale medarbejdere altid klar til at assistere jer.

Vores problemfri tilgang giver dig mulighed for at slappe af, mens vi overtager planlægningen og organiserer det praktiske, så dig og din familie kan forbereder jer på at få en uforglemmelig oplevelse.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er frivilligt arbejde det rigtige for mig og min familie?

Frivilligt arbejde i udlandet som familie, giver jer ikke blot mulighed for at opbygge forhold til hinanden. Det giver jer også mulighed for at udvikle nye færdigheder, finde jeres sande potentiale, og opbygge meningsfyldte relationer rundt omkring i verden.

I kommer også til at:

 • Deltage i kulturudveksling og opleve, hvordan folk lever. I bor hos en lokal værtsfamilie eller i anden form for indkvartering, som arrangeres af vores personale. I arbejder sammen med lokalbefolkningen og bliver en del af lokalsamfundet for en stund.
 • Dele rejseglæde som familie. Hvis I har børn, giver denne oplevelse jer muligheden for at guide jeres børn sikkert på deres første rejse i udlandet og udvikle deres passion for at rejse. En rejse som denne åbner dine børns øjne for alt det smukke på vores planet, men også for de udfordringer, som familier står overfor i andre lande.
 • Deltage i eksperimenterende læring. Du kan opmuntre dine børn til praktisk læring. Lær dem at tilpasse sig forskellige omgivelser, lære af de mennesker, de møder, og lære ud fra deres egne observationer. Frivilligt arbejde for familier i udlandet gør det muligt for dig at gøre verden til dine børns skole.
 • Opbygge stærke bånd til din familie. Frivilligt arbejde i udlandet sammen er den perfekte mulighed for at styrke jeres relation, mens I er i nye rammer. I skaber minder for livet, som er fulde af læring og udforskning for familien. Din familie får mindre tid til at sidde foran fjernsynet eller på deres telefoner, i vil i stedet komme hinanden ved og skabe vedvarende minder. 
A mother and daughter volunteering overseas together help paint a classroom in Tanzania, Africa.

Hvilke slags projekter kan min familie deltage på?

Som frivillige smøger I ærmerne op og hjælper til på et projekt, som er designet til at gavne lokalbefolkningen eller miljøet i området. 

Her er nogle af de mest populære projekter for familier:

 • Deltag i naturbevaringsarbejde: Arbejd i hjertet af Amazonas regnskoven, hjælp med at beskytte truede giraffer i Kenya eller hjælp med pasning og udsættelse af babyskildpadder i havet ved Mexicos kyst som en del af dit frivillige arbejde i udlandet som familie. Vi har en række naturbevaringsprojekter rundt omkring i verden, som fokuserer på at beskytte truede dyrearter og miljøer. 
 • Arbejd med børn på en skole eller i en børnehave: I kan som familie støtte lokale lærere og pædagoger ved at passe og undervise lokale børn. Lav sjove aktiviteter og lege, læs historier højt, lær børnene lege fra dit hjemland eller hjælp med at lave mad til børnene. Mange hænder gør arbejdet let og sjovt. 
 • Del din passion for sport med børnene: Sport er et globalt sprog, som kan bringe mennesker sammen. Del din families passion for sport med lokale børn og unge atleter, og hjælp med at opmuntre folk til at have det sjovt, mens de dyrker sport.

Disse projekter er blot et udpluk af, hvad du kan lave sammen med os og din familie. Kontakt os direkte for at finde det projekt, der passer bedst til jeres interesser og mål. Vi gør vores bedste for at arrangere den bedste tur for jer.

How does it work for children?

Vi accepterer familier med børn i forskellige aldre: 

 • Vi kan acceptere frivillige fra 4 år og opefter med deres familier. Kontakt os, hvis dit barn er under 4 år gammel på det tidspunkt, hvor du gerne vil afsted, så kan vi tale om jeres muligheder. 
 • 4-14 år gammel: Børn mellem 4-14 år kan bo og arbejde sammen med deres forældre for en mindre pris.
 • 15+ år gammel: Hvis dit barn er 15 år eller ældre, kan han/hun arbejde frivilligt uden ledsagelse af en voksen til standardprisen pr. person.

Vær opmærksom på, at vi normalt kan arrangere projekter for familier på alle vores destinationer bortset fra Kina og Costa Rica. I Jamaica er familier velkomne, men børn må ikke arbejde sammen med deres forældre her, så der skal en af forældrene blive hjemme og passe børnene, eller vi kan arrangere børnepasning, hvis begge forældre vil arbejde.

Hvordan bliver min familie støttet?

Med dedikeret personale på alle vores destinationer kan vi give din familie en bekymringsfri oplevelse. Vi sørger for: 

 •  Rådgivning om visum
 • Indkvartering
 • Tre måltider om dagen
 • Projektaktiviteter
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Daglig transport mellem projektet og jeres bolig på destinationen
A family volunteering abroad together enjoy an afternoon meal after finishing their work for the day in the Galapagos Islands.

Næste trin

Vores akkrediteringer