Frivilligt arbejde i Thailand

Frivilligt arbejde i Thailand

Udforsk de smukke omgivelser og natur i Thailand, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Bliv frivillig i Thailand og oplev skønheden i Sydøstasien, mens du bidrager til en bæredygtig forvaltning af det lokale miljø. Beskyt koralrev og andet havliv, mens du opnår avancerede dykkerkvalifikationer.

Vores muligheder for frivillige i Thailand er baseret på Koh Tao, en tropisk ø i Thailandbugten. Under hele dit ophold vil vores personale være til rådighed for at yde support 24/7.

Din frivillige rejse til Thailand byder også på masser af fritid, så du oplever alt det, livet i Thailand har at byde på. Slap af på en billedskøn strand, besøg templer, tag på ø-hop og smag på autentisk pad Thai!

Projekter, som er tilgængelige i Thailand

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Marine Conservation volunteer diving in Thailand
Diving & Coral Reef Protection in Thailand
Se dette projekt
  • Pris: 23,345 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 5,950 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 16 eller derover
Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens
Dykning og havbevaring i Thailand for teenagere
Se dette projekt
  • Pris: 25,770 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 4,920 DKK
  • Start dato: I skoleferier
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 15-18

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Thailand

Koh Tao

Dit frivillige arbejde i Thailand vil foregå på Koh Tao. Det er her, du vil slutte dig til internationale frivillige på dit projekt og møde personale på vores lokale kontor.

Koh Tao, der er kendt for sine fantastiske strande og krystalklare vand, er en strålende base, hvorfra man kan udforske Thailand. Denne tropiske ø er berømt for at have nogle af de bedste dykkersteder i verden og er et fantastisk sted at se en række havliv. Havskildpadder, hajer, hvalhajer og delfiner er almindelige seværdigheder på tværs af Chumphon-øgruppen.

Når du ikke er ved havet, byder Koh Tao på et afslappet liv. Venlige dykkere er de vigtigste indbyggere på øen. Der er dog masser af chancer for at opleve det traditionelle thailandske liv gennem madlavningskurser, dans og shows.

Uanset om du arbejder frivilligt i Thailand i en uge eller to måneder, vil vores personale hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse. De er lokalt baserede eksperter på Thailand som rejsedestination. De vil mere end gerne hjælpe dig med at udforske.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Thailand

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer