A volunteer in Thailand watches the sun set on a beach where she did conservation work.

Frivilligt arbejde i Thailand

Udforsk de smukke omgivelser og natur i Thailand, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Thailand med Projects Abroad og oplev landets skønhed og dets befolkning, mens du bliver en del af vores indsats for at støtte lokalsamfund i området.

 

Du kan undervise i engelsk på underfinansierede, lokale skoler eller støtte børns tidlige udvikling på dagcentre og i børnehaver.Hvis du brænder for at bekytte miljøet og koralrev, kan du tage på vores bevaringsprojekt, hvor du arbejder for at beskytte økosystemer i havet, mens du nyder dine smukke omgivelser.

 

Alle vores projekter i Thailand ligger i Ao Nang, som er en lille by tæt på Krabi. På hele dit ophold er Projects Abroads personale tilgængelige døgnet rundt og giver dig vejledning samt sikrer sig, at du er tryg og får en fantastisk tid i Thailand.

 

I din fritid kan du opleve alt, hvad Thailand har at byde på. Du kan slappe af på en bountystrand, besøge store templer eller tage på øhop. DU kan også spise dig igennem utallige forårsruller og pad thai.

Projekter, som er tilgængelige i Thailand

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens
Dykning og havbevaring i Thailand for teenagere
Se dette projekt
  • Pris: 24,970 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 4,720 DKK
  • Start dato: I skoleferier
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 15-18
A Projects Abroad volunteer collects data on a Diving and Marine Conservation volunteering project.
Frivilligt arbejde med havbevaring i Thailand
Se dette projekt
  • Pris: 22,545 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 5,750 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Thailand

Ao Nang

I Thailand arbejder du frivilligt i Ao Nang tæt på Krabi. Her ligger vores projekter og vores lokale kontor.


Ao Nang er kendt for sine smukke sandstrande og kalkstensklipper og er en genial base, hvorfra du kan udforske Thailand. Du kan lære at dykke, tage ud at klatre og opdage strande og øer i området. Der er også en række restauranter i byen, hvor du kan smage traditionelle retter fra det thailandske køkken samt masser af frisk, saftig frugt fra de lokale markeder.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Thailand

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer