Giant tortoises being fed by Projects Abroad volunteers in Ecuador while volunteering in Galapagos.

Frivilligt arbejde i Ecuador

Bo og arbejde på de smukke Galapagosøer, mens du støtter udsatte lokalsamfund i området

Arbejd frivilligt i Ecuador og oplev hverdagen på de fantastiske Galapagosøer ved at bo og arbejde der. Det arbejde, du udfører her, er designet til at møde de behov, som lokalsamfundet har. Vi tilbyder forskellige slags projekter, så du kan være sikker på at finde noget, der passer til dig.


Du kan for eksempel lave vigtigt bevaringsarbejde i Galapagos Nationalpark, hvor du observerer dyrebestande, indsamler data og fjerner invasive arter. Du kan også hjælpe med at støtte børns tidlige udvikling og uddannelse. Du kan endda tilbringe noget tid med at blive bedre til spansk, hvis du tilmelder dig et sprogkursus, mens du er her.


Vores projekter finder sted i byen, Puerto Baquerizo Moreno, som ligger på den mest østlige ø i Galapagos ved navn San Cristobal. Det er i sandhed et utroligt sted at vågne op og arbejde i hver dag. Vores lokale personale er der døgnet rundt for at hjælpe og støtte dig.


Der er masser at se og gøre i din fritid, især for dig, der elsker at være udendørs. Oplev de eventyrlige landskaber på en vandretur, rejs rundt til de andre øer, eller tag på en dykkertur. Se, hvor meget af det lokale og verdensberømte dyreliv, du kan få øje på. Den mest kendte er den kæmpestore Galapagosskildpadde.

Projekter, som er tilgængelige i Ecuador

Filter by:

1-3 af 6 Projekter

Volunteers clean the coast with sea lions
Take a Gap Semester Abroad in South America
Se dette projekt
 • Pris: 43,375 DKK i 8 uger
 • Ekstra uger: 3,310 DKK
 • Start dato: Gennem året
 • Mindste varighed: 8 uger
 • Alder: 17-24
Projects Abroad female volunteer working with children in Ecuador smiles with a child on swing set at our Childcare Project.
Arbejd frivilligt med børn i Ecuador
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Projects Abroad Conservation volunteers build an eco-wall using recycled plastic in the Galapagos Islands, Ecuador.
Bevarelse af kæmpeskildpadder på Galapagosøerne
Se dette projekt
 • Pris: 16,650 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Ecuador

San Cristobal

Vores projekter med frivilligt arbejde i Ecuador finder sted på de smukke Galapagosøer. Mere specifikt arbejder vi i den lille by, Puerto Baquerizo Moreno, som ligger på øen, San Cristobal. Det er et lille, gæstfrit og hyggeligt sted, som har masser af aktiviteter, som du kan udforske.  


Se de store skildpadder, søløver og andet dyreliv på øerne, eller nyd det enestående landskab, når du går langs stranden. Du kan tage på øhop i weekenden eller rejse til Quito, den fascinerende hovedstad på fastlandet i Ecuador.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ecuador

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer