Anbefalinger og beretninger

Hvert år sender vi tusindvis af mennesker til udlandet på projekter med frivilligt arbejde eller praktik i mange forskellige udviklingslande. Vi synes, at vores projekter er fantastiske, men du behøver ikke bare at tage os på ordet.

 

Du kan læse hundredvis af beretninger og evalueringer fra tidligere frivillige og praktikanter hos Projects Abroad for at finde ud af hvilket projekt, der er det helt rigtige for dig. Se, hvad de har at sige om deres oplevelser, efter at have deltaget på et eller flere af vores projekter med frivilligt arbejde eller praktik i udlandet.

 

Hvis du gerne vil tale med nogen, som har været afsted med os for at høre, hvordan det virkelig er, så kontakt os endelig. Vi kan give dig kontaktoplysningerne på et medlem af vores Alumni Network, som er vores netværk for tidligere frivillige og praktikanter. På den måde kan du tale med nogen, som har været på destinationen, mødt vores personale og udført arbejdet.

Volunteer reviews by...

Filter by:

1-9 af 217 Projekter

Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Ring til en af vores eksperter inden for:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer