A Projects Abroad intern assists with checking a patient to gain internship work experience overseas.

Erfaringsophold i udlandet

Tag på et af vores erfaringsophold i udlandet og lær ved at arbejde sammen med erfarne professionelle i et udviklingsland. Du får chancen for at få førstehåndserfaring inden for det felt, du brænder for.


Vi finder et erfaringsophold i udlandet til dig, som passer til dine krav og dit erfaringsniveau, så du får mest muligt ud af din rejse. Vi tilbyder et bredt udvalg af kortvarige og langvarige muligheder for erfaringsophold. Om du gerne vil lære mere om jura og menneskerettigheder, eller om du gerne vil skygge læger på et hospital, så hjælper vi dig med at vælge det perfekte erfaringsophold.


International erhvervserfaring er en fremragende mulighed for at tilegne sig viden og nye færdigheder. Du får også erfaring inden for dit valgte fag, hvilket vil hjælpe dig med at beslutte, om en bestemt karriere er det rigtige for dig.


Når du er på erfaringsophold i udlandet med os, udvikler du også værdifulde kompetencer som kommunikation og planlægning. Det er også en mulighed for at styrke dine evner og opbygge et internationalt netværk. Du arbejder og opbygger relationer med lokale professionelle, frivillige og praktikanter fra hele verden.

Vælg et projekt inden for international udvikling

Filter by:

1-3 af 73 Projekter

Projects Abroad interns working at an outreach during our medical internship for teenagers in Nepal
Medical Internships in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Medical Internship for High School Students in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 17,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Er et erfaringsophold i udlandet det rigtige for mig?

Vores erfaringsophold i udlandet er åbent for frivillige i alle aldre. Opholdene er især værdifulde for dig, hvis du er student eller ønsker kvote 2 erfaring. Oplevelsen er med til at booste dit CV og skille dig ud fra mængden overfor fremtidige arbejdsgivere eller optagelsesudvalg på universiteter og videregående uddannelser.

 

Du kan deltage på alle vores erfaringsophold uden at have særlige kvalifikationer eller erfaringer. Du arbejder sammen med erfarne professionelle, og du bliver guidet hele vejen, hvis du har brug for det. Hvis du har erfaring, for eksempel fra en bestemt uddannelse som medicin, og gerne vil på et praktikophold, så tilbyder vi også det. Læs mere om praktikophold her.

 

Vores venlige, lokale personale fører tilsyn med dig i løbet af dit ophold. De står klar til at vejlede og støtte dig i dit arbejde døgnet rundt.

Projects Abroad interns edit a spreadsheet as part of their internship work overseas.

Erfaringsophold i udlandet i sommerferien

Der er mange, der tager på erfaringsophold henover sommeren, især studerende på ungdomsuddannelser og universitetsstuderende. Du kan bruge din sommerferie på noget nyttigt og bruge tiden til at få en masse erhvervserfaring og give dit CV kant. Et erfaringsophold i løbet af sommeren giver dig også spændende og lærerige oplevelser at fortælle om til jobsamtaler, optagelsessamtaler og i ansøgninger.

Options for Internships Overseas

View specific types of internships using the links below:

Vores akkrediteringer