A colourful neighbourhood seen while volunteering in Jamaica with Projects Abroad.

Frivilligt arbejde i Jamaica

Støt udsatte lokalsamfund i området, mens du oplever livet i den smukke, caribiske østat

Arbejd frivilligt i Jamaica med Projects Abroad og bliv en del af vores langsigtede indsats for at hjælpe dér, hvor der er mest brug for det.


Du arbejder sammen med os for at nå vores langsigtede mål på forskellige projekter, der tager hånd om en række forskellige, specifikke behov. Hjælp børn med at blive bedre til at læse og forstå i skolen, og støt voksne ude i lokalsamfundet. Arbejd udendørs og brug dine hænder til at bygge legepladser og toiletbygninger, eller brug din tid på at lære af lægerne på et hospital.  Work outdoors and get your hands dirty building toilets and playgrounds.


Du bor og arbejder i og omkring Mandeville. Vores personale i Jamaica står til rådighed døgnet rundt og kan støtte og vejlede dig, uanset hvor du er placeret.


Tag til Jamaica og dans til reggae og nyd det varme, caribiske solskin som frivillig på øen. Du kan også slappe af på smukke, hvide sandstrande og udforsk Jamaicas frodige, grønne højland på vandreture.

Projekter, som er tilgængelige i Jamaica

Filter by:

1-3 af 6 Projekter

Female medical intern examines a young boy's mouth in a care centre during a medical internship in Jamaica.
Erfaringsophold med medicin i Jamaica
Se dette projekt
 • Pris: 18,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Students learn the basics of basketball during volunteer sports coaching in schools in Jamaica
Frivillig arbejde med skoleidræt i Jamaica
Se dette projekt
 • Pris: 18,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Two volunteers gain teaching work experience in Jamaica
Frivilligt arbejde med undervisning i Jamaica
Se dette projekt
 • Pris: 18,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Jamaica

Mandeville

De fleste af vores frivillige i Jamaica arbejder i og omkring Mandeville. Vi har et fantastisk lokalt team i Jamaica, som er med til at gøre din oplevelse uforglemmelig.


Mandeville er en universitetsby i det frodige Manchester sogn inde i landet. Byen ligger omkring fire timer fra den populære turistdestination, Montego Bay.


Der er masser at lave, se, gøre og spise i og omkring Mandeville. Vi opfordrer dig til at smage retter som jerk chicken og saltfish and ackee, som er nogle af de mest kendte retter i Jamaica. DU kan besøge idylliske, hvide strande i Montego Bay og Treasure Beach. Du kan også tage på vandreture for at udforske områderne, og vi anbefaler  YS Falls eller de berømte Blue Mountains.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Jamaica

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer