A young boy jumps over a rope during one of our Sports volunteering opportunities.

Frivilligt arbejde med sport i udlandet

Træn unge mennesker fra udsatte lokalsamfund og del jeres passion for sport

Arbejd frivilligt på et sportsprojekt med Projects Abroad og brug tiden på din destination på at hjælpe børn og unge med at have det sjovt og udfordre sig selv. Sport har evnen til at forandre liv. Ud over at fremme livslang sundhed og god form, kan sport også give unge mennesker en vej til selvtillid og præstationer.


Vores personale kan hjælpe dig med at finde et sportsprojekt, der passer godt til dine interesser og sportsevner. Vores mest populære projekter er med fodbold, rugby, surfing og basketball, men vi har også mange andre muligheder. Hvis du brænder for mange forskellige sportsgrene, kan du også undervise i idræt på en skole.


Som frivillig hjælper du børn og unge med at forbedre deres trivsel, mens de udvikler vigtige færdigheder som teamwork og kommunikation. De lokalsamfund, vi arbejder i, har ofte svært ved at prioritere sport og at arrangere og føre tilsyn med kampe, hvilket du kan hjælpe med at ændre. 

Vælg et sportsprojekt

Filter by:

1-3 af 9 Projekter

Volunteers clean the coast with sea lions
Take a Gap Semester Abroad in South America
Se dette projekt
 • Pris: 43,375 DKK i 8 uger
 • Ekstra uger: 3,310 DKK
 • Start dato: Gennem året
 • Mindste varighed: 8 uger
 • Alder: 17-24
Projects Abroad volunteers taking part in football coaching for high school students in Ghana donate new equipment to a local team.
Volunteer Football Coaching for High School Students in Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Students learn the basics of basketball during volunteer sports coaching in schools in Jamaica
Frivillig arbejde med skoleidræt i Jamaica
Se dette projekt
 • Pris: 18,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er frivilligt arbejde med sport i udlandet det rigtige for mig?

Projekterne med sportstræning i udlandet er ideelle for frivillige, der gerne vil dele deres energi og entusiasme for at være aktiv med udsatte lokalsamfund.


Du arbejder sammen med lokale professionelle og Projects Abroads personale samt andre frivillige. Du bruger din tid på at træne og føre tilsyn med kampe inden for din valgte sportsgren. Du behøver ikke at have nogle formelle kvalifikationer for at deltage, det eneste du behøver, er ønsket om at give din tid og din passion til projektet.


Disse projekter er ideelle for frivillige, som gerne vil hjælpe aktivt og blive en del af det lokale samfund.


Hvis du er interesseret i at arbejde med børn, men ikke føler, at et sportsprojekt er det rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores undervisningsprojekter. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Volunteers and local students playing football on one of our Sports volunteering opportunities.

Hvad får jeg ud af at være frivillig sportstræner i udlandet?

Ved at være frivillig sportstræner i udlandet, gør du en forskel for et udsat lokalsamfund, mens du udvikler dine egne færdigheder.

 

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Erfaring med undervisning og sportstræning.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

 

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er sportsprojekterne vigtige?

Vores sportsprojekter handler om meget mere end bare at udvikle sportsgrene. De handler om at give de børn, du arbejder med, en bedre nutid og chancen for en bedre fremtid, som du gør både gennem spil og leg, og igennem de værdier, som man udvikler ved at dyrke sport, inklusiv teamwork, disciplin og betydningen af fair play.

Hvordan skiller Projects Abroads sportsprojekter sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Få fuld støtte fra vores personale


På vores sportsprojekter arbejder du sammen med beboere i lokalsamfundet og Projects Abroads personale. Du bliver også en del af et større netværk af frivillige. På hvert projekt er der en fuldtidsansat medarbejder, hvis job er at støtte vores frivillige. Om du arrangerer en turnering eller bare laver dribleøvelser, så er der en uddannet medarbejder til stede, som hjælper dig med at sikre, at du underviser og træner børnene sikkert og på en måde, der støtter dem, du arbejder med.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.

A young surfer and a volunteer walk along the beach during a project dedicated to teaching sport abroad.

Vores etiske arbejde med børn

Sikkerheden for de børn, vi arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etiske arbejde med børn.

Næste trin

Vores akkrediteringer