Frivillig og praktikant i Athen

Praktikant i Grækenland

Få uvurderlig erfaring i Grækenland, mens du udforsker Athens rige historie

Oplev Athens livlige kultur og rige historie, mens du lærer af erfarne læger. Du bor i komfortable fælleslejligheder, som giver dig uafhængighed og mulighed for at udforske den græske livsstil.

Du vil få førstehånds medicinsk erfaring ved at følge læger, mens du lærer om forskellige medicinske specialer. Vores fleksible programmer henvender sig til studerende over 18 år.

Tilgængelige projekter i Grækenland

1-1 af 1 Projekter

Medicinsk praktik i Athen
Praktik i medicin i Grækenland
Se dette projekt
  • Pris: 21,295 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 4,300 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 18 eller derover

Er du klar til at besøge Grækenland?

Kontakt os for at komme i gang!

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvor vi er baseret i Grækenland

Vores græske praktikmuligheder er baseret i Athen.

Athen, Grækenlands historisk rige hovedstad, byder på en unik blanding af gammel historie og moderne bykultur. Omgivet af ikoniske vartegn, museer og fantastiske landskaber finder du endeløse muligheder for at udforske byens rige arv. Byen er også kendt for sine livlige kvarterer, travle markeder og enestående mad.

Få mest muligt ud af at bo i delte lejligheder, fordyb dig i lokale traditioner og historier, og nyd traditionelle græske retter som moussaka (lagdelt aubergine og kødret) og baklava (sødt wienerbrød med nødder og honning).

Når du ikke er i praktik, kan du tage dig tid til at udforske og opleve alt det, Grækenland har at byde på. Besøg historiske steder som Akropolis, slentre gennem det maleriske Plaka-kvarter, eller slap af på en lokal taverna. Kom ud af Athen, og tag på øhop, når du besøger en af de berømte 227 beboede øer.

Under hele dit praktikophold i Grækenland vil vores dedikerede team være der til at yde support døgnet rundt, hvis du har brug for det.

AFHENTNING I LUFTHAVNEN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til din respektive lufthavn, vil en medarbejder fra Projects Abroad tage imod dig. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om ankomstlufthavne, orientering og visum på vores side om ankomstprocedurer i Grækenland.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer