Medicinsk praktik i Athen

Praktik i medicin i Grækenland

Lær sundhedspraksis fra engelsktalende læger, mens du fordyber dig i Grækenlands kulturrige hovedstad

Projektoversigt

 • Følg lokale læger og sygeplejersker på deres stuegang, og lær på første hånd om sundhedspraksis i Grækenland.
 • Tilbring tid på både offentlige og private hospitaler, herunder en række forskellige afdelinger, så du kan udforske forskellige specialer.
 • Lær vigtige medicinske færdigheder af erfarne læger på medicinske workshops.
 • Udforsk historiske steder og de livlige kulturelle seværdigheder, der gør Athen til et hotspot for turister.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

18 eller derover


Er et medicinsk praktikophold i Grækenland det rigtige for mig?

Hvis du ønsker at få kliniske skyggetimer og få førstehånds medicinsk erfaring, er denne praktikplads noget for dig. Praktikken henvender sig til medicinstuderende og bachelorstuderende, der brænder for sundhedspleje og er ivrige efter at få praktisk, førstehånds observationserfaring.

Du kan starte, når du vil, og blive så længe du vil. Jo længere du bliver, jo mere lærer du, og jo større indflydelse får du.

Lægepraktikanter i Athen

Hvad skal jeg lave på et medicinsk praktikophold i Grækenland?

Dette praktikophold giver en sjælden mulighed for at få praktisk medicinsk erfaring ved at lære af læger på velstrukturerede hospitaler.

I løbet af dette praktikophold vil du:

 • Observer professionelle læger på hospitaler eller klinikker
 • Roter gennem flere hospitalsafdelinger
 • Få praktiske medicinske færdigheder i en medicinsk workshop

Lær af erfarne læger

Du vil følge medicinsk personale, deltage i patientkonsultationer og fordybe dig i de daglige rutiner for læger i Grækenland. Denne oplevelse vil give indsigt i, hvordan læger håndterer forskellige medicinske tilstande, tilpasser sig ressourcebegrænsninger og udfører forskellige medicinske procedurer.

Arbejde i forskellige afdelinger

Afhængigt af varigheden af dit praktikophold får du mulighed for at arbejde på forskellige hospitaler og afdelinger, så du kan udforske forskellige medicinske standarder og specialer Dette kan hjælpe dig med at identificere dine interesseområder og forme din fremtidige karriere.

Som medicinsk praktikant får du mulighed for at observere medicinske procedurer sammen med læger, kirurger, sygeplejersker og andet personale. Du vil deltage i de daglige rutiner på tværs af forskellige afdelinger og specialer. Praktikopholdet er struktureret, så du kommer rundt på alle større afdelinger. Det kan også skræddersys til dine specifikke medicinske interesser.

Det medicinske team består hovedsageligt af fagfolk, der har uddannet sig eller arbejdet i udlandet i Storbritannien eller USA. Det fjerner sprogbarrierer og giver international ekspertise.

Vores Medical Internship-program giver studerende, der læser medicin eller sundhed, mulighed for at få erfaring af høj kvalitet inden for det medicinske område. Dette vil med garanti forbedre færdigheder og forståelse på tværs af forskellige medicinske professioner.

Du kan rotere gennem følgende afdelinger:

 • Anæstesiologi
 • Kardiologi
 • Dialyse
 • Skadestue
 • Endokrinologi
 • Gastroenterologi
 • Almen kirurgi
 • Hæmatopatologi
 • Intensivafdelingen
 • Nuklearmedicin
 • Orofacial kirurgi
 • Ortopædisk kirurgi
 • Onkologi
 • Pneumologi
 • Radiologi

Deltag i medicinske workshops

Som en del af din uddannelseserfaring deltager du i workshops, der ledes af lokale læger. Disse sessioner, der typisk afholdes hver anden uge, lærer dig praktiske færdigheder som f.eks. at måle livstegn og yde grundlæggende førstehjælp. Derudover lærer du om diagnosticering, forebyggelse og behandling af almindelige sygdomme.


Hvor i Grækenland skal jeg arbejde?

Forbered dig på at komme i praktik i Athen, Grækenlands historisk rige hovedstad. Her får du mulighed for at arbejde på forskellige hospitaler og sundhedsfaciliteter. Mens Athen kan prale af moderne faciliteter og levende kulturelle attraktioner, kan nogle områder virke mindre udviklede end dit hjemland.

Athen er en travl metropol, der ligger midt i fantastiske landskaber og er fyldt med rige historiske steder. Som hjertet i Grækenlands medicinske landskab tilbyder Athen forskellige muligheder for praktikanter, der ønsker at fordybe sig i sundhedsvæsenet.

I Athen kan du komme i praktik på hospitaler eller sundhedsklinikker, hvoraf nogle står over for ressourcebegrænsninger og driftsmæssige udfordringer. Oplevelsen kan adskille sig noget fra de sundhedssystemer, du kender, hvilket giver et unikt læringsmiljø. Det er perfekt for praktikanter med medicinsk erfaring, som er ivrige efter at bidrage i et dynamisk miljø.

AFHENTNING I LUFTHAVNEN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til din respektive lufthavn, vil en medarbejder fra Projects Abroad tage imod dig. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om ankomstlufthavne, orientering og visum på vores side om ankomstprocedurer i Grækenland.


Hvad er formålet med og effekten af et medicinsk praktikophold i Grækenland?

Det primære formål med dette praktikophold er at lette udvekslingen af medicinsk viden og give praktikanterne værdifulde læringsmuligheder. Udnyt denne chance for at stille spørgsmål, tage noter og engagere dig aktivt med kvalificeret medicinsk personale, som er ivrige efter at dele deres ekspertise.

Deltag i vores medicinske praktikophold i Grækenland og bidrag til at nå disse mål, mens du får uvurderlig medicinsk erfaring.

Medicinske praktikanter i Grækenland

Måltider og indkvartering

De studerende får et ugentligt beløb til at dække morgenmad, frokost og aftensmad. Det giver dig mulighed for at udforske de lokale spisesteder og opleve det autentiske græske køkken.

Du kommer til at bo i komfortable lejligheder med plads til en til fire studerende, som ligger inden for 30 minutter fra hospitalerne.

Lejlighederne ligger i sikre kvarterer og har bekvemmeligheder som Wi-Fi og aircondition.

Læsmere om vores indkvartering.

Du kan ikke besøge Grækenland uden at smage på det verdensberømte køkken. Fra taramasalata til tzatziki venter en verden af autentiske smagsoplevelser. Med sin kystnære beliggenhed har Grækenland også nogle af de friskeste og lækreste fisk og skaldyr i hele verden.

Vi kan tage højde for en række forskellige diæter, herunder vegetarisk og vegansk, så du kan spise godt under dit ophold i Athen.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Er du klar til at starte din lægepraktik?

Kontakt os for at komme i gang

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer