A Projects Abroad volunteer in Madagascar plays with the children after fundraising for her project.

Fundraising

Gode råd og forslag til opsparing, indsamling og fundraising

Du har bestemt dig for at deltage på et af vores projekter - men hvordan skal du indsamle penge til at betale den tilsyneladende store betaling? Bare rolig. Vi har udarbejdet en detaljeret Fundraising Guide, som du kan downloade her, og du kan læse de gode ideer og råd på denne side.

 

 • Lav en plan - hvor meget kan du tjene eller indsamle om måneden?
 • Opret din fundraising side på din personlige MyProjectsAbroad website. Du får adgang til din egen side, når du er blevet godkendt på dit projekt. Du kan derefter give linket til din fundraising side til alle, som kunne være interesserede i at donere et beløb til dit projekt.
 • Skær ned på dit forbrug og modstå fristelsen for at købe ting, som du ikke har brug for. Tag et kig på pakkelisten på din MyProjectsAbroad side.
 • Lav realistiske mål og før log over din opsparing.

Vores Fundraising Guide

Vi har udarbejdet en detaljeret Fundraising Guide, som giver dig gode råd og vejledning omkring, hvordan du kan fundraise og indsamle penge. Her er et par gode råd, før du starter:

 • Bestem dig for en strategi. Hvor meget kan du spare om måneden? Har du tænkt dig at tage kontakt til organisationer og virksomheder angående sponsorater?
 • Når du er blevet godkendt på et projekt, kan du oprette din egen fundraising side på din 'MyProjectsAbroad' hjemmeside. Derefter kan du give linket til alle, der kunne være interesserede i at donere et beløb til dit projekt.
 • Lav realistiske mål og før log over din opsparing.

Her er nogle af de måder, hvorpå vores frivillige tidligere har indsamlet penge:

Sponsorater og fundraising

Mange især mindre virksomheder vil være villige til at give dig et sponsorat til dit projekt, hvis du kontakter dem på den rigtige måde. Se vores fundraising guide for at få flere ideer til, hvordan man skriver en god sponsoratansøgning. Før du begynder at sende ansøgninger, skal du sikre dig, at du passer til de kriterier, som organisationen, virksomheden eller fonden har. Før du kontakter dem, så overvej følgende:

 • Har virksomheden en lokal interesse i din skole/universitet/lokalsamfund?
 • Har virksomheden en interesse i dit projekt eller din destination?
 • Kan du tilbyde sponsoren en mulighed for promovering ved at reklamere for et sponsoreret event på en lokal radiostation/i lokalavisen/på en plakat eller en T-shirt med deres logo på?

Andre ressourcer

 • Lions Club, Rotary, Ladies Circle eller Round Table i din by eller kommune
 • Fonde og legater fra skoler og universiteter
 • Velgørende organisationer og fonde

Sponsorerede begivenheder

Den slags begivenheder skal oftest planlægges lang tid i forvejen, men de kan være enormt givende. Overvej hvilke færdigheder du har, og hvem du kender. Løber du? Kender du nogen, der er med i et band? En der ejer en restaurant eller bar? Vores Fundraising Guide er fyldt med opfindsomme ideer. Markedsfør eventet og bed dine venner og familie om at deltage. Du kan endda kontakte din lokale radiostation eller lokalavisen for at tiltrække sponsorer og for at promovere dem, du allerede har.

Studiejob eller fritidsjob

Du skal ikke undervurdere, hvor meget et studiejob kan gøre for din opsparing. Selv en lav løn og få timer om ugen kan række langt, hvis du sparer det meste af det op.

Vi er her for at hjælpe, og mange af os hos Projects Abroad har engang været frivillige ligesom dig, og har fundet på underlige og fantastiske måder at indsamle penge på. Husk, at motivation og organisering er nøglen til succes.

Held og lykke!

Vores akkrediteringer