Projects Abroad volunteer opportunities in Vietnam sometime include the working in rice fields.

Frivilligt arbejde i Vietnam

Omgiv dig med den smukke natur i Vietnam, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Vietnam for at udføre arbejde, der støtter udsatte lokalsamfund. Du bliver en del af vores indsats for at støtte disse lokalsamfund, mens du dykker ned i den vietnamesiske kultur.


Vi har forskellige projekter med frivilligt arbejde i Vietnam. Du kan støtte børns tidlige udvikling på et dagcenter eller underviser i engelsk på underfinansierede skoler. Du kan også bygge på din praktiske, lægefaglige viden på et praktik- eller erfaringsophold på et lokalt hospital. Der er masser af muligheder at vælge imellem.


De fleste af vores projekter i Vietnam ligger i Hanoi, Vietnams hovedstad. Hanoi er en stor by med høje bygninger og travle gader. Du snor dig mellem tusindvis af fodgængere og scootere. I din fritid kan du udforske byen, smage på lækker streetfood og shoppe på markederne i den smukke, gamle del af byen.


Vores personale i Veíetnam står klar til at vejlede dig døgnet rundt, hvis du får brug for det. De besvarer alle dine spørgsmål og støtter dig.


Vietnam har en spændende historie, som du kan lære om, mens du er frivillig i landet. Befolkningen er venlig og gæstfri, og landet er ekstremt smukt. Få mest muligt ud af din tid i det sydøstasiatiske land, og se og gør så meget som muligt.

Projekter, som er tilgængelige i Vietnam

1-4 af 4 Projekter

Children are taught about hygiene and washing hands by Projects Abroad volunteers at a care centre in Vietnam.

From 15,400 DKK

Frivilligt arbejde med børnepasning i Vietnam
Se dette projekt

Arbejd frivilligt med lokale lærere og pædagoger for at forbedre børns livskvalitet og støt deres uddannelse

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
Female Intern is seen gaining valuable work experience whilst playing with a local child whilst taking part in her occupational therapy internship in Vietnam.

From 15,400 DKK

Praktikophold med ergoterapi i Vietnam
Se dette projekt

Få praktisk erhvervserfaring ved at arbejde sammen med professionelle for at behandle patienter med fysiske og mentale handicap

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
A female intern is pictured gaining physiotherapy work experience whilst assisting locals affected by Agent Orange during her physiotherapy internship in Vietnam.

From 15,400 DKK

Praktikophold med fysioterapi i Vietnam
Se dette projekt

Få praktisk erhvervserfaring og lær om faget af fysopterapeuter, som arbejder med patienter med handicap

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
Journalism interns in Vietnam take photos at their placement

From 17,100 DKK

Praktikophold med journalistik i Vietnam
Se dette projekt

Bo i Sydøstasien og få praktisk erhvervserfaring ved at arbejde på et offentligt, flersprogligt radioprogram

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 3 uger

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Vietnam

Hanoi

Dit frivillige arbejde i Vietnam finder sted i og omkring Hanoi, som er hovedstaden og den næststørste by i landet. Hanoi ligger i den nordlige del af landet og karakteriseres ved dens travle gader, høje skyskrabere og hurtige urbanisering. Den vietnamesiske befolkning er gæstfri, og du kan lære dem at kende, når du går på opdagelse på markeder og spiser street food som for eksempel forårsruller.


Vietnam tiltrækker hundredetusinder af turister hvert år. Det enestående Ha Long Bay er den nærmeste seværdighed ved kysten, og du kan nemt tage dertil i weekenden. Vi anbefaler dig også at holde en pause ude på landet, hvor du kan se solen gå ned over rismarkerne.

Næste trin

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.