Bliv frivillig i Europa og besøg Brasov, Rumænien

Frivilligt arbejde i Europa

Fordyb dig i unikke, lokale kulturer når du arbejder frivilligt i Europa

Tilmeld dig et projekt med frivilligt arbejde i Europa, der støtter udsatte lokalsamfunds behov. Lige nu har vi adskillige projekter med frivilligt arbejde i Rumænien.


I Rumænien kan du støtte børns faglige udvikling eller arrangere kreative aktiviteter eller sportsaktiviteter, der udvikler andre færdigheder hos børnene. Det er også muligt at udvikle dine kompetencer inden for medicin, journalistik eller arkæologi.


Uanset hvilket land du vælger at arbejde frivilligt i, er vores lokale personale tilgængeligt døgnet rundt. Projects Abroad arrangerer alle aspekter af dit projekt, så du ikke behøver bekymre dig om detaljerne. På den måde kan du fokusere din tid og energi på det, der virkelig er vigtigt: at gøre en forskel i andres liv.

Projekter i Europa

1-1 af 1 Projekter

Students listen to a young Teaching volunteer in Romania while an older volunteer prepares for the lesson
Frivilligt arbejde med undervisning i Rumænien
Se dette projekt
  • Pris: 23,410 DKK i 4 uger
  • Ekstra uger: 2,670 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 4 uger
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Europa?

I øjeblikket har vi kun projekter i Rumænien, et land i Østeuropa.


Som frivillig i Østeuropa kan du opleve den rige kulturarv i den historiske by, Brasov i Rumænien, mens du støtter lokale samfund.  Du kan hjælpe børn med at lære vigtige færdigheder for børns tidlige udvikling på et børnepasningsprojekt eller undervise i engelsk på en lokal skole. Hvis du er interesseret i at grave op i historien, så er vores arkæologiprojekt en unik mulighed, som du ikke må gå glip af.   


Tag med os som frivillig i Europa og støt udsatte lokalsamfund, mens du bliver en del af vores langvarige og bæredygtige udviklingsindsatser.

Næste trin

Destinationer i Europa

Klik på linket nedenfor for at se vores projekter i de forskellige lande:

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer