A man conducting a wildlife census as part of Projects Abroad's conservation volunteer work abroad.

Frivilligt arbejde med naturbevaring i udlandet

Arbejd med bevaring af havet, regnskoven, dyrelivet og miljøet rundt omkring i verden

Når du har været frivillig på et naturbevaringsprojekt med Projects Abroad, ser du ikke verden på samme måde, som du gjorde før. Du oplever naturens ekstremer, mens du bliver en del af et internationalt team, der er bundet sammen af et fælles mål: at beskytte vores planet i mange år fremover.

Vores naturbevaringsprojekter dækker over nogle enestående miljøer, dyrearter og plantearter. Du kan derfor være frivillig på et projekt, der lader dig arbejde med noget, som du virkelig brænder for, om det så er koralrev, regnskove, elefanter eller skildpadder. Når du ved, hvad tid på året du kan arbejde frivilligt, og hvor du gerne vil hen, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilket slags bevaringsprojekt du gerne vil specialisere dig i.

Du støtter professionelle miljøforkæmpere og forskere samt folk fra lokalsamfundet. Du får også chancen for at udvikle vigtige færdigheder inden for feltet, som for eksempel dykning.

De miljøer, du kan vælge imellem, inkluderer regnskove, verdenshave, bjerge og savanner. Du får en livsforandrende oplevelse ved at overvåge og beskytte disse smukke naturområder og de dyrearter, der bor der. Du får en sikker, bæredygtig mulighed for at lære mere om naturbevaring og at beskytte nogle af de mest sårbare naturområder i verden.

Vælg et projekt inden for natur & miljø

Filter by:

1-3 af 21 Projekter

Volunteers clean the coast with sea lions
Take a Gap Semester Abroad in South America
Se dette projekt
 • Pris: 43,375 DKK i 8 uger
 • Ekstra uger: 3,310 DKK
 • Start dato: Gennem året
 • Mindste varighed: 8 uger
 • Alder: 17-24
Teenagers conduct a wildlife census as part of their conservation volunteer work in Kenya
Conservation Volunteer Work in Kenya for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 21,270 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,170 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Volunteers scuba dive during our Shark Conservation Project in Fiji for high school students
Volunteer Shark Conservation in Fiji for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 25,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på 

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er frivilligt arbejde med naturbevaring i udlandet det rigtige for mig?

Vores naturbevaringsprojekter er ideelle for dig, der gerne vil lave feltarbejde i nogle spektakulære omgivelser.

 

Du får den oplæring du skal bruge, når du ankommer, så du behøver ikke at have erfaring på området i forvejen, så længe du brænder for naturbevaring. Disse projekter passer godt til alle, der er interesseret i naturen og i truede dyre- og plantearter, som har brug for beskyttelse. Mange af vores bevaringsprojekter indebærer også at uddanne lokalbefolkningen i naturbevaring og miljø.

 

Bevaringsprojekterne er et godt valg, hvis du brænder for at lære nye færdigheder som dykning eller svømning på åbent vand.  

 

Dit arbejde kan indebære research, indsamling af data i felten, og at hjælpe på projekter med beskyttelse af vilde dyr og planter som frivillig med os.

 

Hvis du er interesseret i at arbejde med dyr, men ikke føler at et naturbevaringsprojekt er det rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores projekter med veterinærmedicin og dyrepasning. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Mangrove seedlings being planted as part of conservation volunteer work abroad.

Hvad får jeg ud af at arbejde frivilligt med naturbevaring i udlandet?

Ved at deltage på et af vores projekter med frivilligt arbejde, gør du en forskel for et udsat lokalområde, mens du udvikler dine egne færdigheder.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få kendskab til praktisk videnskab inden for naturbevaring og miljø.
 • PADI Open Water dykkercertifikat, hvis du arbejder på et havbevaringsprojekt.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er naturbevaringsprojekterne vigtige?

Det er vigtigere end nogensinde at beskytte vores planet i dag. Mens den menneskelige befolkning vokser, er naturområder og naturens ressourcer i frit fald. I nutidens hektiske samfund er det let at føle sig som en del af problemet frem for en del af løsningen. Det er tid til at begynde at give et meningsfuldt bidrag, så fremtidige generationer kan nyde vores planet i mange år fremover.

Hvordan skiller Projects Abroads naturbevaringsprojekter sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:

 

Få fuld støtte fra vores personale

 

Du arbejder sammen med medlemmer af lokalsamfundet og Projects Abroads personale på vores projekter. Du bliver også en del af et større netværk af frivillige, og på hvert projekt er der en medarbejder ansat, hvis job er at støtte vores frivillige. De arbejder med dig for at sikre, at du bruger din tid på en måde, der virkelig gør en forskel og giver værdi til det projekt, du er frivillig på.

 

Registrer vores arbejde i en sikker database

 

Vi har skabt en Global Impact Database, så vi kan holde øje med den positive indflydelse, vores projekter har. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere specifikke områder, hvor der er brug for en større indsats. Vi kan også føre log over vores projekter for at følge udviklingen på hver enkelt af vores indsatser.

 

Projekter, der har en indflydelse

 

Alle vores projekter er baseret på research og er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel i lokalsamfundet på lang sigt.

A group of Projects Abroad Conservation volunteers listen to a staff member explain an activity outdoors at their project.

Vores etiske arbejde med dyr

Sikkerheden for de dyr, vi arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etiske arbejde med dyr.

Projects Abroad volunteers work together with our conservation partner organisations to protect the environment.

Næste trin

Vores akkrediteringer