Young monks stand together near Sri Lanka volunteering opportunities with Projects Abroad.

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Oplev livet i det farverige Sri Lanka, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Sri Lanka med Projects Abroad og støt udviklingen gennem vores langsigtede indsats for at støtte udsatte lokalsamfund. Vi har en række forskellige projekter med frivilligt arbejde i landet, så du kan helt sikkert finde noget, du brænder for.


Du kan undervise computerfærdigheder til børn og voksne, eller hjælpe med at tilbyde grundlæggende sundhedspleje gennem vores arbejde med folkesundhed. Du kan også støtte uddannelsen og udviklingen af små børn, hvor du opfordrer dem til at lære nye livsfærdigheder.  


Vi udfører frivilligt arbejde i flere byer i og omkring Colombo i Sri Lanka, samt langs vestkysten. Du dykker ned i den srilankanske kultur, mens du bor og arbejder sammen med det venlige lokalsamfund. Når du arbejder frivilligt med os, får du støtte fra Projects Abroads personale døgnet rundt.


Sri Lanka har nogle helt fantastiske naturlige og kulturelle vidundere. Om du er interesseret i at se det vilde dyreliv vandre gennem frodig vegetation eller besøge historiske templer i din fritid, så har Sri Lanka det hele.

Projekter, som er tilgængelige i Sri Lanka

Filter by:

1-3 af 12 Projekter

A young girl has her blood pressure taken on Projects Abroad's medical internship for high school students in Sri Lanka
Medical Internship for Teenagers in Sri Lanka
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Gain international work experience on a pharmacy internship in Sri Lanka with Projects Abroad and assist with handing out and organising medications.
Erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka
Se dette projekt
 • Pris: 12,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
An expecting mother has a health check done by a Projects Abroad Midwifery intern in Sri Lanka.
Erfaringsophold inden for obstetrik i Sri Lanka
Se dette projekt
 • Pris: 12,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på: 

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Sri Lanka

Vores projekter med frivilligt arbejde i Sri Lanka finder sted i og omkring den tidligere hovedstad, Colombo, samt på nogle mindre lokationer langs vestkysten.

Colombo

Colombo er et travlt samlingspunkt for turisme og handel og er den største by i Sri Lanka. Det bliver spændende for dig at udforske alt, hvad byen har at byde på, da Colombo har både traditionelle og moderne aspekter. Du kan besøge historiske templer, smage retter fra det srilankanske køkken på de mange lokale restauranter, og købe unikke souvenirs på gaden.

Panadura

Panadura er en større by syd for Colombo og er omgivet af vand på alle sider. Panadura er en god base, hvorfra du kan tage på dagture for at udforske de omkringliggende byer og besøge naturreservater.

Galle

Galle er en stor by, som ligger helt ude på den sydvestlige spids af øen. Det gamle fort i byen, som er en enestående blanding af arkitektoniske stilarter, er på UNESCOs verdensarvliste. Tag dig tid til at udforske gaderne i den gamle og den nye bydel, eller drag uden for byen for at tage på opdagelse i naturen.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sri Lanka

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer