Buddha is shown over a body of water in Angkor Wat, where Projects Abroad volunteers visit and educate themselves on Khmer history.

Frivilligt arbejde i Cambodja

Støt udviklingen i lokalsamfund, mens du udforsker ruinerne og Cambodjas historie

Arbejd frivilligt i Cambodja med Projects Abroad og hjælp med at arbejde for at nå vores udviklingsmål, som gavner udsatte lokalområder. Du får muligheden for at opleve livet i det smukke land, mens du lærer om Cambodjas historie og fascinerende kultur.

 

Vi har mange forskellige projekter med frivilligt arbejde i Cambodja, som du kan deltage på. Du kan støtte børns tidlige udvikling og undervise små børn i engelsk i børnehaver eller arbejde på underfinansierede skoler. Du kan også tage til afsidesliggende lokalsamfund, hvor adgangen til sundhedsydelser er begrænset, og hjælpe os med at tilbyde gratis, grundlæggende sundhedspleje.   

 

Alle vores projekter i Cambodja finder sted i hovedstaden, Phnom Penh, hvor vores kontor ligger i centrum af byen. Vores lokale personale står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du skulle få brug for det.

 

Når du ikke arbejder frivilligt på projektet, kan du bruge din fritid på at udforske dine nye omgivelser. Du kan spise dig mæt i cambodjansk chicken curry eller fish amok, lære at danse Apsara eller besøge de mange buddhistiske templer.

Projekter, som er tilgængelige i Cambodja

Filter by:

1-3 af 12 Projekter

Angkor Wat in Cambodia
Take a Gap Semester Abroad in Asia
Se dette projekt
 • Pris: 43,375 DKK i 10 uger
 • Ekstra uger: 3,310 DKK
 • Start dato: Gennem året
 • Mindste varighed: 10 uger
 • Alder: 17-24
Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Erfaringsophold med folkesundhed i Cambodja
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Cambodja

Phnom Penh

Alle vores projekter med frivilligt arbejde i Cambodja finder sted i Phnom Penh, som er en storslået by langs floderne Tonlé Sap og Mekong. Byen er et perfekt sted for historieelskere med massevis af historiske seværdigheder fra De Røde Khmerer.


På trods af landets historie med krig, er byen i stejl udvikling for at følge med en voksende befolkning og turistindustri. Nogle steder findes der en interessant blanding af traditionelt og moderne liv, og om hvert et gadehjørne kan du dufte lækker, cambodjansk mad.


Når du går ned af gaden i byen, bliver du budt velkommen af munke i røde klæder, kaotisk trafik og en af de venligste lokalbefolkninger, du nogensinde har mødt. Du kan besøge de mange buddhistiske templer, smage på lækre lokale retter som fish amok eller cambodjansk kylling med karry, og du kan besøge et af de lokale markeder og moderne shoppingcentre. De majestætiske Angkor Wat templer ligger kun et par timer væk. Du kan ikke gå glip af denne enestående destination.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Cambodja

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer