Teenage volunteers working with children in Cambodia use weekends to explore local attractions.

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Cambodja

Arbejd sammen med andre unge frivillige, mens du underviser og passer børn fra udsatte lokalsamfund i Cambodja

Projektoversigt

Arbejd sammen med andre unge frivillige og hjælp underprivilegerede børn i Cambodja med at lære gennem leg. Du arbejder i børnehaver, skoler eller dagcentre, hvor du støtter lærerne. Du får muligheden for at få erhvervserfaring med børnepasning, som kan gavne din fremtidige karriere.

 

Mange af børnene har forældre, som arbejder fuldtid, og vi hjælper forældrene til at kunne tage på arbejde og tjene en indtægt ved at give børnene trygge rammer, hvor de kan lære i dagtimerne. Du fokuserer på at arrangere lærerige aktiviteter, som lærer børnene vigtige færdigheder. Du lærer dem engelske ord gennem sange og hjælper dem med at lære farverne til billedkunstlektioner. Du kan også tage børnene med udenfor for at hjælpe dem med at forbedre deres balanceevne og hånd-øje-koordination ved at dyrke sport.

 

Du hjælper også med at renovere skolerne og dagcentrene, hvilket gør børnenes læringsmiljø til et rarere sted. Giv væggene et lag maling, lav undervisningsmaterialer og plakater til væggene, reparér legepladsen osv.

 

Du bor i den pulserende by, Phnom Penh, hvor du bor på et hotel eller hostel sammen med andre unge på din egen alder. Vi har planlagt aktiviteter for din gruppe og personalet om aftenen og i weekenderne, hvor I kan lære mere om cambodjansk kultur.

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Cambodja det rigtige for mig?

Ungdomsprojektet er perfekt for teenagere, der kan lide at arbejde med børn og gerne vil rejse samtidig.


Du lærer om omsorgsarbejde med børn og udfører praktisk renoveringsarbejde, og du udvikler vigtige personlige færdigheder som lederskab og planlægning. Du giver værdi til dit CV og får masser af oplevelser at fortælle om i ansøgninger og til jobsamtaler.


Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet, men du skal have en interesse for at arbejde med børn. Du har Projects Abroads personale ved din side hele vejen igennem, og de er klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.


Når du ikke arbejder, kan du rejse rundt i Cambodja sammen med andre unge frivillige og vores personale.


Ungdomsprojektet har fastsatte startdatoer henover sommeren, og du kan deltage på projektet i to til fire uger.

A teenage volunteer working with children in Cambodia gives a young child a high-five in the classroom.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Cambodja?

I Cambodja arbejder du med børn i børnehaver, skoler og dagcentre i udsatte lokalsamfund.  Du kan forvente at blive involveret i en række forskellige aktiviteter, blandt andet at:

  • Undervis børnene i nemme, engelske ord og gloser
  • Arrangere sjove, lærerige lege med børnene, som hjælper dem med at lære gennem leg
  • Assistere med renoveringsarbejde rundt omkring på skoler og i børnehaver
  • Lære om Cambodjas historie og kultur gennem sociale aktiviteter og weekendtureHer er de aktiviteter, du deltager i:


Arbejde med børnene i en børnehave, på en skole eller et dagcenter


Du arbejder med andre frivillige og hjælper med at gøre læring sjov for børnene. Du kan lære dem engelske ord og gloser ved at synge, snakke om billeder eller lave rollespil. Du kan også spille fodbold udenfor og afholde lektioner i billedkunst og håndværk, hvor de kan udfolde deres kreative evner. Din koordinator kan også hjælpe dig, hvis du får brug for vejledning.


Hjælpe med at udvikle skoler og dagcentre gennem renoveringsarbejde


På ungdomsprojektet i Cambodja bruger du noget af din tid på at lave forbedringer på det sted, du arbejder. Du kan hjælpe med renoveringsarbejde, hvor du graver og bygger blomsterbede, eller du kan hjælpe med at renovere klasseværelserne ved at give dem et lag maling eller male lærerige vægmalerier.


Udforske Cambodja sammen med andre unge


Du arbejder sammen med frivillige på din egen alder på ungdomsprojektet. Grib chancen for at bygge venskaber med unge fra hele verden, når I arbejder og udforsker landet sammen.


Når du ikke arbejder frivilligt på projektet, får du muligheden for at udforske Khmer kulturen ved at se Apsara dans, snakke med lokalbefolkningen og spise cambodjansk mad. Jeres koordinatorer tager jer også med hen at se de fantastiske Angkor Templer, historiske museer og Buddhistiske templer.Hvor i Cambodja skal jeg bo og arbejde?

Phnom Penh

Du bor og arbejder i den smukke hovedstad, Phnom Penh. På trods af Cambodjas krigsfyldte historie, er byen i udvikling og følger med den voksende befolkning og en voksende turistindustri.

Der er meget at se og gøre i Phnom Penh, og vi viser dig så meget som muligt på dit ophold.

Som frivillig arbejder du i en børnehave, på en skole eller et dagcenter i de mere afsidesliggende områder af Phnom Penh. Mange af områderne er overbefolkede, og med din støtte kan de lokale lærere give børnene mere individuel opmærksomhed og støtte.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Cambodja


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med dette projekt er at hjælpe udsatte cambodjanske børn med at lære gennem leg og støtte de lokale lærere. Vi giver også teenagere muligheden for at lære om et fremmed land og en anderledes kultur.

 

Med Cambodjas rystende historie med krig og folkemord, er mange lokalsamfund fortsat påvirkede af landets fortid. Selv om Phnom Penh er i rivende udvikling, lever mange mennesker stadig i fattigdom og har ikke råd til at gå i skole.  

 

Ved at arbejde med børn og opfordre dem til at lære, bygger du et stærkt fundament, som gavner børnene senere i livet. På den måde hjælper du også børn i børnehaver med at udvikle færdigheder, som de skal bruge for at trives, når de starter i første klasse.

 

Dagcentrene giver også børnenes forældre en mulighed for at fokusere på at arbejde, uden at de skal bekymre sig for deres børn.

 

Arbejd frivilligt som ung i lokalsamfund i Cambodja og hjælp os med at nå vores langsigtede mål om at hjælpe udsatte børn.

A teenage volunteer working with children in Cambodia helps a child with his English animal and fruit sight words.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Phnom Penh. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie. På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer