Vi vil gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid med os. Vi tror på, at vi kan tage bekymringerne ud af at rejse og arbejde i udlandet, så du kan fokusere på dit projekt og få mere ud af det.

Vi synes ikke at du burde bruge tid på at lede efter ting, som burde være standarden på ethvert udlandsprojekt.

Derfor er vi opsatte på at levere en bekymringsfri oplevelse til alle vores frivillige og praktikanter, fleksible betalingsmuligheder uden nogen skjulte omkostninger.

Lad os tage os af planlægningen

Vi tager os tid til at arbejde hårdt på at planlægge og arrangere din rejse. Vi kan endda begynde med det samme, hvis du vil have det. Vores ekspertteam er altid klar til at give dig gode råd om, hvilket projekt du skal vælge, eller til at hjælpe dig med at tilmelde dig. Du kan kontakte os til enhver tid for at komme igang.

Når du har tilmeldt dig, giver vores personale dig omfattende støtte før afgang, som inkluderer:

  • rådgivning om visum
  • arrangering af indkvartering
  • arrangering af din placering på projektet
  • transport til og fra lufthavnen
  • transport mellem din bolig og projektet

Vi klarer det hele for dig, og det er alt sammen inkluderet i standardprisen, så der er ingen skjulte omkostninger.

Fleksible rejser

Du kan selv vælge, hvilken dato du vil tage afsted på, og hvilken dato du vil hjem på, og præcis hvor længe du vil være på projektet. Det betyder, at du kan give så meget tid, som du kan, til projektet, på den tid på året som passer dig bedst.

Alt dette er muligt på grund af vores dedikerede, fuldtidsansatte medarbejdere, som altid er klar til at hente dig i lufthavnen og sætte dig af igen, når du skal hjem.

Et struktureret, socialt projekt

Vi planlægger din tid i udlandet, så du kan få den oplevelse, du gerne vil have. Hvis der er et emne eller en problemstilling, som du gerne vil lære mere om, kan vi arrangere det, så du bruger mere tid på netop denne del af projektet. Vi kan også skabe kontakt mellem dig og relevante medarbejdere og lokale eksperter inden for det fag, du gerne vil engagere dig i.

Vi sikrer os, at du bliver placeret sammen med andre frivillige og praktikanter, så du helt naturligt opbygger et netværk af støtte og venskaber, mens du er afsted. Det betyder, at du aldrig er alene, og at du ikke behøver at bekymre dig om, hvad du skal lave i din fritid.

Det ekstra skridt

På grund af vores personales praktiske tilgang, kan de hjælpe dig med at arrangere det, hvis der er noget særligt, som du gerne vil have ud af dit ophold på projektet. Om det er hjælp til at planlægge sightseeing i din fritid eller at arbejde med noget bestemt på dit projekt, så kan de hjælpe dig med at få det til at ske.

De kender lokalområdet og samfundet godt, så mens du finder dig til rette og falder til, kan de nemt og hurtigt arrangere ting for dig, og de gør det hellere end gerne.

Det kommer helt naturligt for os at tage det ekstra skridt for vores frivillige og for projekterne generelt, og vi tror på, at det gør vores projekter til noget helt særligt.

Vores akkrediteringer