A meeting held during one of our international business internships.

Praktik og erfaringsophold med business i udlandet

Du kan udvikle kompetencer inden for business, mens du oplever livet i et udviklingsland

Tag på et udlandsophold med business med Projects Abroad og opleve international business på første hånd.


De bedste og skarpeste forretningsfolk har ofte en stor kulturel og social forståelse. De forstår deres branche, deres markeder og de systemer, der får dem til at køre effektivt. Vores praktik og erfaringsophold inden for international business er en unik mulighed for at få den praktiske og kulturelle indsigt, du har brug for. Oplevelsen er med til at skille dig ud fra mængden i et hektisk forretningsmiljø.


Vi arrangerer din rejse til udlandet for at deltage på et praktikophold eller erfaringsophold inden for business hos en virksomhed. Du dykker ned i virksomhedens daglige arbejde og får muligheden for at bygge værdifulde relationer. Først arbejder vi med dig for at identificere dine færdigheder og dine interesser. Derefter placerer vi dig på et ophold, hvor du får mulighed for at forfølge dine professionelle mål. Du arbejder med ansatte og forretningsledere for bedre at forstå din valgte industri. Du bliver også matchet med en koordinator, som støtter dig under hele din udlandsrejse.


Denne skræddersyede, intelligente tilgang til et udlandsophold er en fantastisk start på en lys fremtid.

Vælg et businessprojekt

1-1 af 1 Projekter

Business Interns pose for a photo with staff at a local bank in Mongolia.
Erfaringsophold med business i Mongoliet
Se dette projekt
  • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 2,420 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktik- eller erfaringsophold med business det rigtige for mig?

Vores praktik- og erfaringsophold med international business er ideelle for dig, der gerne vil have en forsmag på den virkelige forretningsverden og blive skubbet ud af din komfortzone.

 

Vi hjælper dig med at nå dine mål, om du så gerne vil læse business eller blive klar til at søge dit første job. Uanset hvilket stadie, du er på, kan vi hjælpe dig med at få en god start.

 

Du arbejder sammen med professionelle og Projects Abroads medarbejdere for at få den erhvervserfaring og de kompetencer inden for business, som du skal bruge for at excellere.

 

Hvert ophold er forskelligt, men fælles for dem alle er, at du bliver involveret i de daglige aktiviteter på kontoret. Det kan indebære at kontakte kunder eller arbejde med business support teams. Du kan researche nuværende eller fremtidige projekter, deltage i møder eller udarbejde oplæg.

 

Vores businessprojekter er en fremragende måde for dig at få helt unik erhvervserfaring på, som er med til at skille dig ud fra mængden.

 

Hvis du er interesseret i business, men ikke føler, at et praktik- eller erfaringsophold med business er det rigtige for dig, kunne du være interesseret i vores projekter med mikrofinans. Du kan også se vores liste over alle vores projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

An intern working in an office on one of our international business internships.

Hvad får jeg ud af et praktik- eller erfaringsophold med business?

Et praktik- eller erfaringsophold giver dig de færdigheder, der gør dig klar til det næste stadie i din uddannelse eller din karriere. Du får også en helt speciel oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.


Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

  • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
  • Få business kompetencer, som du kan skrive på dit CV.
  • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
  • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads praktik- og erfaringsophold med business sig ud?


Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Få fuld støtte fra vores personale


På disse projekter arbejder du sammen med professionelle forretningsfolk. Du observerer deres daglige arbejde, mens de støtter dig i udarbejdelsen af dine opgaver. Dette samarbejde betyder meget, når det kommer til business - vi vil have dit ophold til at være en transformerende oplevelse, hvor du udvikler brugbare færdigheder og lærer, hvad du virkelig er i stand til.


En skræddersyet tilgang


Vi kan ofte skræddersy dit ophold efter dine interesser. Hvis der er en bestemt sektor eller industri, som du gerne vil arbejde inden for, så kontakt os og fortæl os om det.

International business interns and local professionals pose outside a modern office block.

Næste trin

Vores akkrediteringer