An archaeologist closely examines an artefact during one of our Archaeology opportunities abroad in Peru.

Frivilligt arbejde med arkæologi i udlandet

Arbejd på arkæologiske udgravninger sammen med erfarne professionelle

Arbejd frivilligt på et arkæologiprojekt med Projects Abroad og vær med til at dokumentere verdenshistorien.


Vi lærer om nutiden og fremtiden ved at forstå fortiden, og med et frivilligprojekt hos Projects Abroad inden for arkæologi bruger du dine egne hænder til at afdække de spor, som lærer os om fortidens menneskers adfærd, og hvad det betyder for os i dag.


Hvis du overvejer at arbejde inden for arkæologi i fremtiden, så er praktisk erfaring afgørende. Du arbejder sammen med professionelle og får de evner og erfaringer, som du skal bruge for virkelig at forstå, hvad feltarbejde inden for arkæologi indebærer. Du opbygger din selvtillid og din forståelse af feltet, og du kan bruge dine oplevelser til at give dit CV kant.

Vælg et arkæologiprojekt

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Archaeology volunteering for teenagers in Peru also includes weekend trips to places like Machu Picchu.
Archaeology Volunteering in Peru for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Explore Peru with a group
Archaeology in Peru as a Group
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er frivilligt arbejde med arkæologi det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil udvikle de kompetencer, som arkæologer bruger til at afdække og beskytte fortidens historier, så er dette slags projekt det helt rigtige for dig.

 

Du arbejder sammen med arkæologer, historikere og inspektører. Du får masser af støtte fra disse eksperter samt fra Projects Abroads personale.

 

Du kan deltage på vores projekter, selv om du ikke har erfaring inden for feltet. Hvis du har arbejdet på arkæologiske projekter før, kan vi placere dig i en rolle, hvor dine professionelle kompetencer kan komme til gavn og vil blive værdsat. Projects Abroad har projekter med arkæologi, som alle kan deltage på. Det er lige meget, om du er studerende på fuldtid, forbereder dig på et fag, eller er kandidat- eller ph.d studerende. Vi har også projekter for folk, der bare gerne vil lære mere om dette spændende fag.

 

Nogle af de ting, du laver på projekterne, inkluderer renovering, udgravning, udarbejdelse af rapporter, optegning af kort og opdatering af dokumenter for feltarbejdet. Vores projekter finder sted på nogle af de mest vigtige historiske områder for udgravninger i verden, så du kan være sikker på, at dit arbejde hjælper med at beskytte disse afgørende steder for fremtidige generationer.

 

Hvis du er interesseret i feltarbejde, der beskytter udsatte områder på vores planet, men du ikke tror, at arkæologi er det rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores bevaringsprojekter med natur og miljø. Se vores liste over alle vores projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Volunteers take notes during a dig on one of our Archaeology opportunities abroad.

Hvad får jeg ud af at arbejde frivilligt på et projekt med arkæologi?

Ved at deltage på et af vores projekter med frivilligt arbejde inden for arkæologi, får du de kompetencer, som du skal bruge for at opnå dine ambitioner, mens du gør en forskel for et udsat lokalsamfund.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få støtte fra og kontakt med professionelle arkæologer.
 • Få praktisk erfaring inden for arkæologisk feltarbejde.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er projektet vigtigt?

Geology, history, art and engineering all come together to help us better understand the past. Your work on these projects will help us better understand ancient civilisations, as you map and document your findings. Generations of future archaeologists and historians may come to rely on your project’s contribution.

Hvordan skiller Projects Abroads arkæologiprojekter sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller det fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Rigtigt arbejde med uddannede professionelle


Du arbejder med uddannede arkæologer på vores arkæologiprojekter. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille dem spørgsmål og høre mere om deres erfaringer. Du udvikler vigtige, praktiske færdigheder, men du får også indsigt i den tankegang, der foregår på udgravninger og i arbejdet med arkæologi.


Erhvervsrettet erfaring og praktiske færdigheder


Vores frivillige udfører opgaver, som er vigtige for projektet, og du kan være sikker på, at du giver et vigtigt bidrag til arbejdet.

Projects Abroad staff guide volunteers during our Archaeology volunteer opportunities.

Næste trin

Vores akkrediteringer