A local DJ at a radio station in the Philippines, where Projects Abroad places interns doing Journalism internships abroad.

Praktik og erfaringsophold med journalistik i udlandet

Arbejd på en avis, et tidsskrift, en radio- eller TV-kanal på et ophold i udlandet

Projects Abroads praktikophold og erfaringsophold med journalistik er en helt speciel måde at udvikle dine journalistiske evner på, mens du opbygger et portfolio og får international erhvervserfaring.


Vores praktik og erfaringsophold inden for medier dækker radio, trykte medier, digitale medier og TV-journalistik. Du arbejder sammen med professionelle journalister og ser deres daglige arbejde, mens du afprøver dine nye evner. Du kan lave research og skrive historier, hjælpe med at få arbejdspladsen til at fungere problemfrit eller arbejde med distribution.


Du får samtidig en større forståelse af den kulturelle og politiske baggrund i det land, du er rejst til.

Vælg et journalistikprojekt

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

A journalism intern in Ghana with a supervisor
Erfaringsophold med journalistik i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
An intern gaining journalism work experience in Mongolia
Erfaringsophold med journalistik i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktikophold eller erfaringsophold med journalistik det rigtige for mig?

Vores praktik- og erfaringsophold med journalistik i udlandet er det helt rigtige for dig, der gerne vil være eller allerede er journalist, og som gerne vil lære noget nyt eller have oplevelsen af at arbejde i nye omgivelser.

 

Du behøver ikke at have erfaring med journalistik for at deltage, og vores lokale personale støtter dig på hele dit ophold. Journalistik er en udfordrende branche at komme ind i, og dette praktik- eller erfaringsophold giver dig værdifuld erfaring, som du kan skrive på dit CV.

 

Du kan få erhvervserfaring inden for journalistik i udlandet i trygge rammer, mens du udforsker området og lærer lokalsamfundet at kende.

 

Hvis du er interesseret i vores journalistikprojekter, men gerne vil på et lidt bredere ophold, kan du måske være interesseret i vores projekter med kulturfordybelse. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

An intern prepares for an interview on camera during one of our Journalism internships abroad.

Hvad får jeg ud af et internationalt praktik eller erfaringsophold med journalistik?

Et praktik- eller erfaringsophold med journalistik i udlandet giver dig de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Praktiske færdigheder inden for journalistik og et portfolio med dit arbejde.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med journalistik sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit ophold er etisk og har et stærkt støttesystem. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktik- og erfaringsophold i udlandet:


Få fuld støtte fra vores personale


På disse projekter arbejder du sammen med professionelle, og du får en ægte mulighed for at arbejde sammen med ægte rapportere og lære branchens kneb, når journalisterne jagter historier og sammensætter indhold. Dine spørgsmål bliver taget godt imod, og dine bidrag og gode ideer bliver værdsat på din arbejdsplads på opholdet.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.

A Romanian wood carver is interviewed for a magazine by several students doing Journalism internships abroad.

Næste trin

Vores akkrediteringer