A father and daughter ride a horse at our Nomad Project for volunteers in Mongolia.

Frivilligt arbejde i Mongoliet

Rejs til landet kendt for nomader og Djengis Khan og støt udviklingen i udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Mongoliet med Projects Abroad og gør en forskel, mens du udforsker et nyt og fremmed land. Gennem vores projekter bliver du en del af vores indsats for at støtte udsatte lokalsamfund i området.

 

Vores projekter med frivilligt arbejde i Mongoliet har noget for enhver smag. Hvis du kan lide at arbejde med børn, kan du støtte børns tidlige udvikling på et dagcenter. Du kan også undervise i engelsk på underfinansierede skoler på landet. Du kan lære ved at arbejde direkte sammen med læger på et hospital, eller få erhvervserfaring inden for journalistik på en lokal TV kanal.

 

Uanset hvilket projekt du vælger at deltage på, står vores venlige Projects Abroad personale klar til at støtte og vejlede dig døgnet rundt.

 

De fleste af vores projekter finder sted i Ulaanbaatar (Ulan Bator), Mongoliets hovedstad. Byen er Mongoliets politiske og forretningsmæssige samlingspunkt og er stadig en meget traditionel by. DU kan forvente at se munke og lokale i traditionelle klæder gå rundt mellem forretningsfolk i jakkesæt i gaderne.

Projekter, som er tilgængelige i Mongoliet

Filter by:

1-3 af 8 Projekter

Culture and Community Volunteers live and work with Nomads in Mongolia whilst riding horses to herd cattle.
Bo og arbejd med nomader i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,400 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Business Interns pose for a photo with staff at a local bank in Mongolia.
Erfaringsophold med business i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
An intern gaining journalism work experience in Mongolia
Erfaringsophold med journalistik i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Mongoliet

Ulaanbaatar

I Mongoliet arbejder du frivilligt i Ulaanbaatar, hovedstaden og den eneste store bosættelse i landet. Ulaanbaatar er en fascinerende by med mange kontraster. Højhuse står ved siden af traditionelle telte kaldet ‘gers’ overalt i byen.   


Du bor hos en lokal værtsfamilie i eller omkring byen. Befolkningen i Mongoliet er kendt for at være venlige og varme mennesker, så du kan være sikker på at føle dig hjemme og blive passet godt på, når du er her.


I din fritid får du mulighed for at udforske smukke klostre og spændende museer. Du kan også tage en dagstur ud af byen for at besøge en nomadebosættelse, og vi anbefaler dig at smage ægte Mongolian BBQ.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mongoliet

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer