A Maasai herder cares for cattle at a village where volunteers participate in cultural immersion programmes in Tanzania.

Kulturfordybelse i udlandet

Dyk ned i nogle af de mest enestående kulturer i verden

Rejs til et enestående land og få en uforglemmelig oplevelse. Bliv en del af et lokalsamfund i et fremmed land, som er helt anderledes end der, hvor du kommer fra.

Projects Abroads projekter med kulturfordybelse lader dig træde ind i en fremmed kultur. Nogle af disse kulturer står overfor trusler fra den moderne verden, og ved at arbejde med os kan du lære om dem og beskytte dem i mange år fremover.


Vi har designet et antal unikke rejseoplevelser, hvor du kan få en pause fra det moderne liv. Du arbejder sammen med lokalbefolkningen for at give en hjælpende hånd i deres dagligdag og med de udfordringer, de har. Du kunne hjælpe til i kulturcentret eller på en skole, tage en tur til en historisk seværdighed eller hjælpe landmænd med deres kvæg. Det hele kommer an på, hvor din personlighed og dine færdigheder passer bedst ind.


Vores tidligere deltagere på vores projekter med kulturfordybelse er fortsat til en bred vifte af karrierer og erfaringer, efter de har udviklet alsidige sociale evner og robusthed på deres tur med os.

Vælg et projekt inden for kultur & lokalsamfund

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Culture and Community Volunteers live and work with Nomads in Mongolia whilst riding horses to herd cattle.
Bo og arbejd med nomader i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,400 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Local women in Fiji perform a ceremony for the opening of a Community Centre at a placement lead by Projects Abroad Staff.
Frivilligt arbejde med landsbykultur i Fiji
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et projekt med kulturfordybelse i udlandet det rigtige for mig?

Vores projekter med kulturfordybelse er det rigtige for dig, hvis du gerne vil opleve livet i en anden kultur. Du kan lære mere om andre måder at leve på og de udfordringer, som lokalsamfund i området kan møde.

 

Du får en vigtig rolle i at hjælpe med at beskytte og pleje en anden kultur, mens du udvikler værdifulde evner. Du forbedrer dine færdigheder inden for problemløsning og kommunikation, og du dykker helt ned i nye omgivelser og oplever nye fællesskaber, livsstile og udfordringer.

 

Du får støtte af Projects Abroads personale og rådgivere under hele din rejse.

 

Hvis du er interesseret i vores projekter med kulturfordybelse, men ikke føler, at det er det helt rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores projekter med byggeri eller socialt arbejde. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

A volunteer dressed in traditional Moroccan dress during one of Projects Abroad's cultural immersion programmes.

Hvad får jeg ud af et projekt med kulturfordybelse?

Ved at deltage på et af vores projekter med kulturfordybelse, udvikler du færdigheder, der gør dig klar til det næste stadie i din uddannelse eller din karriere, samt hjælper dig med at udvide din horisont og din livserfaring.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere deltagere nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få erhvervserfaring i unikke omgivelser
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads projekter med kulturfordybelse sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk og har et stærkt støttesystem. Her er nogle af aspekterne i vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Få fuld støtte fra vores personale


På vores projekter arbejder du sammen med kulturelle eksperter og Projects Abroads medarbejdere. De hjælper dig med at assimilere dig i dine nye omgivelser og lære af dem. Du bliver også en del af et større netværk af frivillige og praktikanter fra hele verden. Vi har dedikeret personale på destinationerne, hvis job er at støtte vores deltagere under hele deres ophold.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.  

Du kommer til at kunne se den forskel, som din tid på projektet gør på lokalbefolkningen og lokalsamfundet.

A nomad host family with the Projects Abroad volunteer living with them on her cultural immersion programme abroad.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer