Projects Abroad volunteers in Fiji take a break after a beach clean-up.

Om Projects Abroad

Projects Abroad har i over 30 år hjulpet frivillige og praktikanter med at opfylde deres potentiale og gøre verden til et bedre sted.

 

I dagene før internettet, smartphones og lavprisflyselskaber, fik en universitetsprofessor og nogle udenlandske kolleger en god idé: Hvad nu, hvis unge mennesker kunne blive internationale frivillige i udlandet? De kunne udvikle nye færdigheder og bidrage til lokalsamfund rundt omkring i verden på samme tid. Det er over 30 år siden, og vi har aldrig set os tilbage.

 

Selv om mange andre virksomheder og organisationer har fulgt vores model, er vi stadig guldstandarden inden for internationalt frivilligt arbejde og praktikophold i udlandet. Hvert projekt er opbygget omkring vores dedikation til: sikkerhed, problemfrie rejser, og at gøre en rigtig forskel.

 

Vores personale er enten lokale på vores destinationer, som vi uddanner og støtter, eller tidligere frivillige, som har været på projekterne, og har set hvilken forskel, de gør.

 

Vi har store planer for fremtiden. Vi tror på, at internationalt frivilligt arbejde og praktikophold i udlandet giver unge mennesker en definerende oplevelse, mens de bevæger sig fra ungdoms til voksenlivet, og vi ved, at det arbejde, vi udfører, transformerer lokalsamfund i udviklingslandene.

 

Vi gør verden til et bedre sted, én frivillig af gangen.Mission & Værdier

Vores mission


Vi vil levere guldstandarden inden for støtte og sikkerhed, så vores frivillige og praktikanter kan opnå deres fulde potentiale, finde dem selv og gøre en positiv forskel i verden.


Vores værdier


Realisere potentiale


Vi er dedikerede til at hjælpe vores frivillige, praktikanter og personale med at finde ud af, hvad de er i stand til. Vi vil gerne hjælpe dig med at bruge din passion for at hjælpe til at gøre en ægte forskel i verden.


Forvandling ved at rejse


Vi vil gerne hjælpe folk med at komme ud og se verden, opleve forskellige kulturer, og virkelig forstå udfordringerne i de lande, de besøger. Vi ved, at sådan en rejse forandrer både de rejsende og de lokalsamfund, som de rejser til.


Opbygge meningsfulde relationer


Vi har lært, at ægte relationer er kernen af oplevelsen som frivillig, og når folk fra forskellige samfund og med forskellige evner finder sammen, er alt muligt.


Forandre liv og lokalområder


Vores model fungerer for både vores frivillige og praktikanter og for de lokalsamfund, som vi arbejder i. Vi planlægger, evaluerer og fører tilsyn med alle vores projekter i tæt samarbejde med lokalområderne, og vi udarbejder stringente konsekvensvurderinger som standardpraksis. På den måde kan vores frivillige virkelig bidrage, mens de lærer og udvikler sig. Alle vores projekter tilfører betydelig værdi til området, lokalbefolkningen og de organisationer, som de støtter.

Vores akkrediteringer