A photo of longtail boats on a river in Thailand, captured by a Conservation volunteer in Asia.

Frivilligt arbejde i Asien

Oplev den lokale kultur og det smukke, forskelligartede landskab, mens du arbejder frivilligt i Asien

Tag med os på et af vores projekter med frivilligt arbejde i Asien for at gøre en mærkbar forskel i et lokalsamfund. Vi har en lang række forskellige projekter på tværs af kontinentet, så der er helt sikkert et projekt, der passer perfekt til dig.


Hjælp med at beskytte vigtige økosystemer i havet som koralrev på vores havbevaringsprojekt eller arbejd med udsatte børn for at lære dem livsvigtige færdigheder, som skal læres i den tidlige barndom. Du kan også gøre noget helt anderledes, som for eksempel at bo sammen med nomader i Mongoliet. Det er bare nogle af de fantastiske muligheder for frivilligt arbejde, som vi har til dig i Asien.


Vi tager os af al planlægning for dit projekt, når du er frivillig i Asien, så du er sikker på at få en bekymringsfri rejse. Derudover står vores lokale personale klar til at støtte dig døgnet rundt. Det betyder, at du kan bruge din energi på det, der virkelig betyder noget: at arbejde mod langsigtede mål, som støtter lokalsamfundets behov.

Projekter i Asien

1-3 af 62 Projekter

Culture and Community Volunteers live and work with Nomads in Mongolia whilst riding horses to herd cattle.
Bo og arbejd med nomader i Mongoliet
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 15,200 DKK
Gain international work experience on a pharmacy internship in Sri Lanka with Projects Abroad and assist with handing out and organising medications.
Erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 12,700 DKK
An expecting mother has a health check done by a Projects Abroad Midwifery intern in Sri Lanka.
Erfaringsophold inden for obstetrik i Sri Lanka
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 18 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 12,700 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Asien?

Som frivillig i Asien kan du opleve forskellige kulturer og historier om det største kontinent i verden. Vi arbejder lige nu i ni forskellige asiatiske lande, så der er masser af muligheder at vælge imellem.


Rejs til toppen af verden og arbejd med research af dyrelivet i Himalaya i Nepal, eller dyk ned i det varme vand og lav forskningsdyk i Thailand. Du kan også opleve en mere traditionel livsstil med nomaderne på den mongolske steppe.  


Vi tilbyder også talrige muligheder for frivilligt arbejde i Sydøstasien. Støt børns uddannelse i børnehaver og andre dagcentre i Cambodja og Filippinerne, eller undervis i engelsk på underfinansierede skoler i Myanmar og Vietnam.


Tag med os som frivillig i Asien, og gør en forskel for lokalsamfundene, mens du udforsker forskellige lande og kulturer.

Næste trin

Vores akkrediteringer