A local social worker discusses an ongoing case with a student doing her Social Work internship abroad.

Praktik og erfaringsophold med socialt arbejde

Arbejd sammen med lokale professionelle for at bringe støtte til udsatte lokalsamfund

Tag på et praktik- eller erfaringsophold med socialt arbejde med Projects Abroad for at opleve en række forskellige støtteprogrammer i et andet land.


Vi bliver nødt til at tage hånd om de store udfordringer, der påvirker utallige lokalsamfund rundt omkring i verden, hvis vi vil bygge en bedre fremtid for os alle sammen. Praktik eller et erfaringsophold med socialt arbejde kan involvere dig i håndteringen af problemer som alkoholmisbrug, overgreb og familieproblemer. Du kan også vælge at arbejde med familier, som er ramt af HIV/AIDS. Vores ophold stiller dig ansigt til ansigt med mennesker, der har brug for støtte for at overkomme alvorlige udfordringer.


Når du får erhvervserfaring inden for socialt arbejde, får du øjnene op for globale, sociale problemstillinger, mens du får vigtig erhvervserfaring, som gør det muligt for dig at fortsætte din vej moden karriere inden for faget.

Vælg et projekt inden for humanitært arbejde

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Projects Abroad interns doing an Equine Therapy placement in Argentina help a child ride a horse during a therapy session.
Erfaringsophold med rideterapi i Argentina
Se dette projekt
 • Pris: 16,820 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Bliv psykologpraktikant i Mongoliet
Praktikophold med psykologi i Mongoliet
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med internationalt, socialt arbejde det rigtige for mig?

Vores praktikophold og erfaringsophold med socialt arbejde passer til dig, hvis du gerne vil udvikle en bedre forståelse for de sociale udfordringer, som folk rundt omkring i verden står overfor. Opholdene er også perfekte for dig, hvis du gerne vil have erfaring inden for feltet.

 

Du arbejder sammen med kvalificerede professionelle og Projects Abroads personale. Du hjælper med at identificere udfordringer, skabe løsninger og initiativer samt føre log over fremskridtene hos de mennesker, du hjælper. Du udvikler en bedre forståelse for andre kulturer og de forskellige sociale udfordringer, der findes på din valgte destination i udlandet.

 

Hvis du er interesseret i vores projekter med socialt arbejde, men gerne vil prøve noget andet, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med jura og menneskerettigheder. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

An intern works with a child as part of her international social work.

Hvad får jeg ud af et ophold med internationalt socialt arbejde?

Når du får erhvervserfaring inden for internationalt socialt arbejde, får du også de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få erhvervserfaring med sociale problemstillinger, rehabilitering og pleje.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

How are Projects Abroad’s Social Work internships different?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk og har et stærkt støttesystem. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller os fra andre ophold i udlandet:


Få fuld støtte fra vores personale


På disse projekter arbejder du sammen med medlemmer af lokalsamfundet og Projects Abroads lokale personale. De hjælper dig med at planlægge dit arbejde og står klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.

An intern assesses a young child at a daycare centre during one of our Social Work internships.

Vores etiske arbejde med børn

Sikkerheden for de børn, vi arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etiske arbejde med børn.

Næste trin

Vores akkrediteringer