A gap year volunteer abroad teaches a child the alphabet in Thailand as part of her Childcare Project.

Sabbatår i udlandet

Find ud af, hvad du er i stand til i dit sabbatår ved at tage på et af vores projekter med frivilligt arbejde eller erfaringsophold

Brug dit sabbatår til at finde dig selv og dit sande potentiale. Med Projects Abroad, kommer du ikke kun til at transformere dig selv. Du bliver også en del af noget større og hjælper med at skabe positiv forandring i verden.

Når du arbejder frivilligt med os, arbejder du på langsigtede, bæredygtige løsninger og specifikke problemstillinger. Din indsats er ikke bare en lappeløsning, da vi arbejder direkte sammen med lokalsamfundet og lokale organisationer, så dit arbejde støtter virkelige behov, hvor end du er. Hvis du tager på et erfaringsophold i dit sabbatår, fokuserer du på at få erhvervserfaring og at udvikle dig selv professionelt.

Om du holder dit sabbatår mellem din ungdomsuddannelse og din videregående uddannelse, eller om du vil holde det efter, at du er færdiguddannet er helt op til dig. Du kan faktisk tage et sabbatår, og rejse ud med os til hver en tid. Det er en fantastisk mulighed for at få erfaring ude i den virkelige verden, og at få et nyt perspektiv på de globale udfordringer, som verdensbefolkningens står overfor i dag. Du kommer også til at blive et mere selvstændigt menneske.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Ideer til sabbatår: Hvad kan jeg lave?

Når du skal holde sabbatår, vil vi gerne hjælpe dig med at finde et projekt, der kan være med til at opnå, hvad du gerne vil i dit sabbatår..

Vores fleksible rejser er ideelle til skræddersyede rejser, fordi de giver dig masser af selvstændighed, mens du stadig får al den støtte, du har brug for, fra vores personale. Du kan også kombinere forskellige fleksible rejser i adskillige lande med vores kombinationsrejser.

Hvis du gerne vil arbejde sammen med en gruppe af mennesker for at opnå et fælles mål sammen, anbefaler vi vores grupperejser, som finder sted på fastsatte datoer i løbet af året i kortere perioder. Du kan også kombinere en grupperejse med en eller flere fleksible rejser, hvis du gerne vil være i udlandet i længere tid.

Vi har også en jordomrejse, hvis du er interesseret i en længere, fuldt planlagt grupperejse i dit sabbatår. Her rejser du til tre kontinenter og fem forskellige lande på i alt 27 uger. Du støtter lokale samfund og får praktisk erhvervserfaring sammen med en gruppe passionerede frivillige som dig selv. Jordomrejsen er designet til unge, som gerne vil tage et sabbatår med personlig udvikling og erfaring, inden de starter på deres videregående uddannelse.

Dit sabbatår er en periode, hvor du har tid til at realisere dit sande potentiale og udfordre dig selv. Planlæg dit sabbatår med Projects Abroad og find ud af, hvad du i virkeligheden er i stand til.

Students volunteering with Projects Abroad for their gap year help plant mangroves in Fiji, South Pacific.

Planlægning af sabbatår

Hos Projects Abroad tilbyder vi en bekymringsfri oplevelse, og din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi vil aldrig sende dig til et land, som ikke er politisk stabilt, eller som vurderes at være usikkert. Derudover har vi dedikeret, lokalt personale på alle vores destinationer rundt omkring i verden, som står klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Det behøver ikke at være besværligt at planlægge dit sabbatår. Vi er her for at hjælpe dig med at sørge for alle detaljer og planlægning, og for at sikre, at du får dit livs eventyr i udlandet. Mange af vores medarbejdere har selv taget sabbatår i udlandet, og de kan hjælpe dig med at planlægge en rejse, der passer til dine interesser og mål.

Når du ankommer til et land på et af vores programmer for sabbatår i udlandet, står der en af vores medarbejdere klar til at tage imod dig i lufthavnen. Vi sørger også for, at du kommer sikkert hen til lufthavnen igen, når du skal hjem eller videre til din næste destination. På din første dag får du en grunig introduktion til destinationen og projektet. Vi lærer dig alt, hvad du skal vide om, hvor du skal bo, og det arbejde du skal være med til. 

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning bliver alle vores arbejdspladser på projekterne undersøgt og risikovurderet i overensstemmelse med “the British Standard BS8848 for the Adventure Travel Sector”.

Hvad er fordelene ved at tage et sabbatår i udlandet?

Et sabbatår i udlandet behøver ikke kun at handle om oplevelser og rejser. Du kan bruge tiden til at finde dit eget potentiale og udvikle dig personligt og professionelt. Du får den perfekte mulighed for at lære om verden, og af de mennesker du møder på din vej.

Det er også en anderledes og spændende måde at styrke dit CV og at få relevant erhvervserfaring på. Du kan bruge dit arbejde på vores projekter til at udvikle dine evner inden for kommunikation og planlægning, hvilket kan bruges i din fremtidige karriere. Fortæl om dit sabbatår med erfaringsophold i udlandet til optagelsessamtaler og jobsamtaler for at skille dig ud fra mængden.

Og hvis du vil arbejde frivilligt, er du aktivt med til at gøre en forskel i verden. Vores programmer for sabbatår i udlandet er bygget op omkring langvarige, bæredygtige indsatser, som løber året rundt, uanset hvor mange eller få frivillige vi har. Det betyder, at du kan tage afsted, lige når du vil (selv hvis det er i en kort periode), og at du er med til at skabe positiv forandring, uanset tidspunkt og varighed.

Næste trin

Vores akkrediteringer