An intern works with a horse on one of our Animal Care internships abroad.

Praktik og erfaringsophold med veterinærmedicin og dyrepasning i udlandet

Brug din passion for dyr til meningsfuldt, praktisk arbejde i udviklingslandene

Projects Abroads praktik- og erfaringsophold med veterinærmedicin og dyrepasning giver dig erfaring med at behandle og pleje sårbare dyr i et udviklingsland.


Mange steder rundt omkring i verden er der utallige dyr, der lider, uden at nogen tager sig af dem. Med disse ophold inden for dyrevelfærd, kan du hjælpe med behandlingen af dyr og hjælpe befolkningen i området med at behandle alle skabninger på vores planet med respekt og venlighed.


Du kan vælge mellem at passe og pleje herreløse kæledyr, rehabilitere vilde dyr eller arbejde på en dyreklinik. Vi har også praktik- og erfaringsophold med veterinærmedicin, hvor du observerer og lærer af uddannede dyrlæger.


Hvis du overvejer en karriere inden for veterinærmedicin eller pasning og pleje af dyr, så er et erfaringsophold eller et praktikophold et vigtigt springbræt. Du får at se, hvad det daglige arbejde inden for feltet indebærer, mens du udvikler færdigheder og arbejder sammen med professionelle.


Vores ophold er en mulighed for at lære om pasning og behandling af dyr samt de udfordringer, det medfører, på en sikker måde.

Vælg et projekt inden for dyrepasning & veterinærmedicin

Filter by:

1-3 af 6 Projekter

Projects Abroad volunteer helps care for the penguins while working with animals in South Africa
Arbejd frivilligt med dyr i Sydafrika
Se dette projekt
 • Pris: 18,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Volunteers gain Veterinary Medicine work experience in Sri Lanka while tending to a wounded dog.
Erfaringsophold inden for veterinærmedicin i Sri Lanka
Se dette projekt
 • Pris: 12,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Projects Abroad interns doing an Equine Therapy placement in Argentina help a child ride a horse during a therapy session.
Erfaringsophold med rideterapi i Argentina
Se dette projekt
 • Pris: 16,820 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktik- eller erfaringsophold med veterinærmedicin og dyrepasning det rigtige for mig?

Vores ophold med veterinærmedicin og dyrepasning passer godt til dig, hvis du gerne vil lære mere om faget og de evner, du skal bruge for at være succesfuld i arbejdet.

 

Dem, der deltager på projekterne, får vigtige opgaver med at passe og pleje udsatte dyr, lige fra husdyr og kæledyr til vilde dyr, som du ikke har set i dit hjemland. Hvis du gerne vil uddanne dig inden for området, kan et erfaringsophold forberede dig på uddannelsen og hjælpe din ansøgning til at skille sig ud.

 

Du får støtte og vejledning af kvalificerede professionelle samt Projects Abroads medarbejdere, når du deltager på et af vores ophold. Vi opfordrer dig til at lære lokalbefolkningen og deres kultur at kende. Du kan også få muligheden for at støtte kampagner, der fremmer dyrevelfærden i området.

 

Hvis du er interesseret i vores ophold med veterinærmedicin og dyrepasning, men gerne vil prøve noget andet, kan du måske være interesseret i vores projekter med naturbevaring og miljø, hvor du kan arbejde for at beskytte nogle unikke økosystemer. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

An intern bonds with a dog on a Projects Abroad Animal Care internship abroad.

Hvad får jeg ud af at tage på et ophold med veterinærmedicin og dyrepasning i udlandet?

Når du får erhvervserfaring med dyrepasning, får du også de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få erhvervserfaring med veterinærmedicin og dyrepasning.
 • Chancen for at arbejde med forskellige dyre og udfordringer, som du ikke ville møde hjemme i Danmark.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med veterinærmedicin og dyrepasning sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de dyr, vi arbejder med. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk og har masser af støtte.


Få fuld støtte fra vores personale


På disse projekter arbejder du sammen med professionelle, blandt andet dyrlæger. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille dem spørgsmål og høre om deres oplevelser og erfaringer. Du bliver også en del af et større netværk af praktikanter og frivillige. På hvert projekt er der en fuldtidsansat medarbejder fra Projects Abroad, hvis job det er at støtte dig.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.

An intern gains work experience in animal care by working closely with a qualified vet.

Our Animal Protection Policy

We take protecting the animals and wildlife we work with very seriously. That’s why we’ve put together a comprehensive Animal Protection Policy.

Næste trin

Vores akkrediteringer