A Veterinary Medicine intern examines a sample under a microscope at an animal clinic in Argentina.

Erfaringsophold med veterinærmedicin i Argentina

Få erhvervserfaring ved at passe dyr i en hundekennel og ved at skygge en dyrlæge på en lokal klinik

Projektoversigt

Rejs til Sydamerika og få erhvervserfaring med dyr i Argentina. Du hjælper med at passe dyrene på en kennel for hunde og lærer om faget ved at skygge en dyrlæge på en lokal klinik. Erfaringsopholdet er en god mulighed for at tilføje erhvervserfaring til dit CV, samtidig med at du gør en forskel.

I nogle lokalsamfund i Argentina bliver husdyr ikke passet ordentligt, da ikke alle lokalsamfund kender til dyrs rettigheder eller vigtigheden af at passe på sine husdyr. 

Den kennel, som vi arbejder sammen med, tager sig af husdyr, som har været udsat for mishandling, forsømmelse og at blive efterladt. Kennelen er underbemandet og mangler ressourcer, så vi har brug for din hjælp til at støtte deres arbejde.

Du arbejder i Córdoba, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Få mest muligt ud af din fritid og dine weekender ved at udforske landet sammen med andre frivillige og praktikanter.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold inden for veterinærmedicin i Argentina det rigtige for mig?

Hvis du kan lide at arbejde med dyr, hvis du gerne vil hjælpe folk med at lære, hvordan man passer på sine kæledyr, og hvis du er interesseret i at arbejde professionelt med dyr i fremtiden, så er dette erfaringsophold det helt rigtige for dig. 

Du deler din arbejdstid mellem en dyrlægeklinik og en hundekennel. Du lærer om det praktiske aspekt af veterinærmedicin ved at skygge en dyrlæge, og du får masser af praktisk erfaring, når du arbejder på hundekennelen. Du booster dit CV, og opholdet giver dig masser af spændende oplevelser at fortælle om i ansøgninger og til jobsamtaler.

Du behøver ikke at have erfaring med veterinærmedicin eller dyrepasning for at deltage på projektet. Du arbejder sammen med erfarne dyrlæger og personale, og du kan til hver en tid spørge Projects Abroad medarbejderne til råds, hvis du har brug for støtte og vejledning.

Du kan tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold skal være på mindst én uge, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan lære og opleve mere og gøre en større forskel.  

Projects Abroad volunteer assists with surgery during one of our Veterinary Medicine internships in Argentina.

Hvad bliver min rolle på projektet med veterinærmedicin og dyrepasning i Argentina?

Som frivillig udgør du en vigtig støtte for det lokale personale på den lokale hundekennel. Du lærer også en masse ved at assistere dyrlægen på klinikken. Her er nogle af de arbejdsopgaver, som du kan forvente at få på dit erfaringsophold:

  • Assistere dyrlæger under behandling og indgreb på en dyreklinik 
  • Arbejde frivilligt på en dyrekennel og hjælp med den daglige drift
  • Hjælpe med at give hunde nye hjem

 


På dit erfaringsophold inden for veterinærmedicin i Argentina, bliver dit arbejde inddelt i følgende områder: 

Hjælpe til på en dyreklinik 

I starten er din rolle på klinikken observerende. Du skygger dyrlægen og ser, hvordan de diagnosticerer og behandler dyrene. Du hjælper med at fodre og vaske dyrene og at rengøre burene. Under tilsyn kan du også få lov til at hjælpe en dyrlæge med at behandle dyr, hjælpe under indgreb og med den almindelige pleje.  

Hjælpe med det daglige arbejde på en dyrekennel 

Den kennel, som vi samarbejder med, er ejet af det lokale rådhus, men kennelen får meget lidt støtte, er underbemandet og forholdene er meget basale. Kennelen tager sig af over 150 hunde, som bliver der, indtil de kan få et nyt hjem.

Du hjælper med at fodre hundene, sørge for at de har friskt vand og give dem opmærksomhed. Det er en vigtig del af arbejdet for at gøre dem klar til adoption at tilbringe tid sammen med hundene. Når der er brug for det, kan du også hjælpe med vaccinationer og loppekure.

Hjælpe hunde med at blive adopteret

En givende del af opholdet er at hjælpe med at finde nye hjem til hundene. Når vi arrangerer frivilligt arbejde i lokalsamfundene, bruger du oftest dagene og weekenderne på at tage hvalpe med ud for at finde nye hjem til dem i byen.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Du arbejder i Argentinas næststørste by, Córdoba. Den unge, dynamiske storby er en af Argentinas venligste, og der er masser at opleve. 

Dit arbejde inden for veterinærmedicin og dyrepasning i Argentina bliver inddelt i observerende arbejde på en dyreklinik og praktisk arbejde i en hundekennel. Klinikken ligger 15 minutter fra byen, og hundekennelen ligger i Villa Allende, som ligger i nærheden af Córdoba.

Når du har fri om aftenen og i weekenderne, kan du tage ud og opleve alt, hvad byen har at byde på. Du kan gå rundt i centrum af byen, besøge Córdobas katedral, eller tage ind og se et karakteristisk orkester i teatret. Loppemarkedet er også en spændende oplevelse, hvor du kan smage lokal, argentinsk mad og mødes med andre frivillige og praktikanter.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på projektet med veterinærmedicin i Argentina ud?

Om morgenen står du op og spiser traditionel, argentinsk morgenmad sammen med din værtsfamilie. Bagefter er det tid til at tage afsted på arbejde med bus til enten dyreklinikken eller hundekennelen. På din første arbejdsdag følger en medarbejder fra Projects Abroad dig på arbejde.

Dine uger på projektet består typisk af arbejde på dyreklinikken tre dage om ugen, hvor du arbejder i hundekennelen de resterende to dage. Du har også mulighed for at arbejde i kennelen på fuld tid, så snak med os om, hvad du helst vil, når du tilmelder dig.

På din første dag bliver du introduceret for vores koordinatorer, som vi har på hver arbejdsplads, samt den dyrlæge, du kommer til at arbejde sammen med. Du arbejder omkring fire timer om dagen.

Under tilsyn af kvalificerede, lokale dyrlæger hjælper du med en række forskellige opgaver i løbet af dagen. Du observerer, og hvis dyrlægen giver dig lov til det, kan du hjælpe med behandlinger, indgreb og pleje af dyrene.

På den lokale hundekennel fokuserer du på at omgås med hundene og gøre dem menneskevante. Du hjælper også med at fodre og vaske dem, og at rengøre kennelen. 

Når du er færdig med dagens arbejde, kan du nyde omgivelserne i Córdoba og tilbringe tid sammen med din værtsfamilie.

Vi afholder også sociale arrangementer for vores frivillige, hvor du kan få nye venner og deltage i kulturelle aktiviteter. Du kan også prøve nogle af de lokale restauranter og besøge de omkringliggende kulturelle og historiske seværdigheder.

A student volunteering with animals in Argentina scrubs water bowls at a local animal shelter.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at støtte arbejdet i dyrekennelen og at opbygge din praktiske viden om veterinærmedicin. 

Den kennel, som vi samarbejder med, er underbemandet og underfinansieret. Vi har brug for din hjælp til at hjælpe personalet med at passe alle hundene og gøre dem klar til adoption. Du deler også viden med lokalsamfundene for at hjælpe dem med at passe deres kæledyr og husdyr. Arbejdet indebærer også at opfordre folk til at sterilisere deres kæledyr for at mindske bestanden af herreløse dyr i Córdoba.

På dyreklinikken skygger og assisterer du en dyrlæge. Her fokuserer du på at opbygge din viden om veterinærmedicin i praksis, hvilket kan gavne din fremtidige karriere. Du kommer til at overvære sterilisationer og mindre indgreb som tandrensninger.

Tag på vores erfaringsophold inden for veterinærmedicin og dyrepasning, og hjælp med at forbedre livskvaliteten for husdyr i Argentina.

A local vet is assisted at a clinic by a Projects Abroad volunteer working with animals in Argentina.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer