Vi har al den information, som du skal bruge for at arrangere din tur, lige fra hjælp til ansøgning om visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Argentina

Cordoba

Du flyver til Córdoba International Airport (COR), hvor en Projects Abroad medarbejder står klar til at tage imod dig. Derefter tager I hen på Projects Abroads kontor, som ligger omkring en halv times kørsel fra lufthavnen, hvor du bliver introduceret til teamet og vist rundt. Transporten til og fra lufthavnen betales af Projects Abroad.

Efter den hurtige introduktion, bliver du kørt hjem til din nye værtsfamilie, som oftest bor i nærheden. Du bliver budt velkommen med åbne arme og et lækkert, hjemmelavet måltid mad.

Puerto Madryn

Hvis du deltager i vores Whale & Puma Conservation-projekt i Patagonien, bør du flyve til El Tehuelche Lufthavn (PMY).

Admiral Marcos A. Zar Lufthavn (REL) i byen Trelew er også en mulighed, men det tager 2 timer at rejse til dyrereservatet. En medarbejder vil møde dig i lufthavnen for begge muligheder.

Book flybilletter til Argentina

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Argentina

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Der er flere lande, inklusiv Danmark, som ikke behøver et visum for at rejse til Argentina. Personer fra disse lande kan besøge Argentina uden et forudbestilt visum i op til 90 dage.

Din introduktion og orientering i Argentina

På din første dag i Argentina, mødes du med en Projects Abroad medarbejder, som viser dig rundt i området. Du får en detaljeret introduktionspakke, som indeholder et kort over byen samt vigtig information, som for eksempel kontaktoplysninger på Projects Abroads lokale personale.


Den lokale Projects Abroad medarbejder viser dig din nye by og forklarer dig, hvordan man bruger det offentlige transportsystem og taxaer for at komme rundt.


Alle frivillige i Argentina bor i Córdoba City eller i små landsbyer i nærheden af byen. Du har adgang til butikker, internetcafeer, banker og hvad du ellers skulle få brug for.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Argentina

En Projects Abroad medarbejder henter dig hjemme hos din værtsfamilie og viser dig, hvilken bus du kan tage for at komme hen til din nye arbejdsplads. Al transport til og fra dit arbejde dækkes af Projects Abroad.


Du bruger det meste af din første dag på at lære stedet at kende og møde dine nye kollegaer. Vi introducerer dig for din koordinator og det lokale personale. Du bruger resten af dagen på at få en fornemmelse af, hvordan tingene fungerer, og til at assimilere dig til dine nye omgivelser.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer