An intern is interviewed about disaster management protocol on one of our International Development internships abroad.

Praktik og erfaringsophold med international udvikling i udlandet

Lær om praktiske løsninger på de udfordringer, som udsatte lokalsamfund står overfor

Tag i praktik eller på erfaringsophold med international udvikling hos Projects Abroad og opbyg færdigheder, som du kan bruge i hele din karriere, uanset hvilket fag du ender i. Når du får erhvervsrettet erfaring inden for udvikling, lærer du om infrastruktur og katastrofehåndtering i udsatte lokalområder. Du får også en større forståelse af verden og de komplekse processer, der er involverede i at støtte folk og områder i at vokse og trives.


Vi har en række projekter med international udvikling, som arbejder på at transformere lokalsamfund, der har brug for hjælp. Dit arbejde kan indebære at udarbejde kampagner, uddanne lokalbefolkningen og facilitere igangværende projekter.


Du arbejder med lokale eksperter og Projects Abroads personale for bedre at forstå globale udfordringer i forhold til udvikling samt det arbejde, der skal til for at overkomme dem.

Vælg et projekt inden for international udvikling

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

International Development interns pose outside with staff from a women's empowerment organisation in Mexico.
Erfaringsophold med international udvikling i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 22,160 DKK i 4 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 4 uger
 • Alder: 18 eller derover
International Development interns work with businesswomen to support a local community during an internship project in South Africa.
Erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika
Se dette projekt
 • Pris: 18,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktik- eller erfaringsophold med international udvikling i udlandet det rigtige for mig?

Vores praktik- og erfaringsophold inden for international udvikling passer godt til alle, der har en interesse i faget, eller der bare gerne vil hjælpe lokalsamfund med at udvikle sig.

 

På disse projekter kan du arbejde på områder som uddannelse, beskæftigelse, sundhedspleje, HIV/AIDS, menneskerettigheder, kriminalitet og stofmisbrug. Hvis du gerne vil forfølge en karriere i international udvikling, er det vigtigt at have erfaring inden for feltet. Et praktikophold eller et erfaringsophold giver dig denne erfaring på en lærerig måde med masser af støtte, hvor du virkelig dykker ned i dine omgivelser.

 

Hvis du er interesseret i international udvikling, men gerne ville lave noget mere praktisk og fysisk, kan du måske være interesseret i vores projekter med byggeri. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Interns prepare food for an event on one of our International Development internships abroad.

Hvad får jeg ud af at tage på et ophold med international udvikling?

Når du får erhvervserfaring inden for international udvikling, får du også de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere deltagere og praktikanter nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få en forståelse for bæredygtig international udvikling.
 • Få praktisk erhvervserfaring til dit CV, som kan være med til at få et forspring i en konkurrencepræget sektor.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at opbygge dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads praktik og erfaringsophold med international udvikling sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk og har et stærkt støttesystem. Her er nogle af aspekterne i vores arbejde, som adskiller disse projekter fra andre praktikophold og erfaringsophold i udlandet:


Få fuld støtte fra vores personale


Du arbejder sammen med professionelle inden for udvikling på disse projekter. Du får udfordrende og lærerige opgaver, og du får masser af støtte for at sikre, at du opnår gode resultater. Du får en enestående mulighed for at lære på en praktisk måde, mens du bliver vejledt af eksperter.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.


En skræddersyet tilgang


Vi kan ofte skræddersy dit ophold efter dine interesser, så hvis der er en bestemt sektor eller industri, som du gerne vil arbejde inden for, så kontakt os og fortæl os om det.

Projects Abroad interns gain International Development work experience assisting local business women.

Næste trin

Vores akkrediteringer