International Development interns work with businesswomen to support a local community during an internship project in South Africa.

Erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika

Få erhvervserfaring med en NGO i Cape Town og støt initiativer i lokalsamfundene

Projektoversigt

Tag på et erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika, og arbejd med en lokal NGO for at støtte lokalsamfundene i området. Den NGO, som vi samarbejder med, har til mål at hjælpe lokalbefolkningen med at håndtere deres daglige udfordringer som fattigdom og høj arbejdsløshed. De tilbyder støtte, uddannelse og ressourcer til udsatte befolkningsgrupper.


Du fokuserer på at give lokalbefolkningen magt gennem forskellige ydelser og programmer, som NGO’en tilbyder. Det kan blandt andet være workshops i livsfærdigheder, uddannelse og oplæring. Du får muligheden for at gøre en forskel for lokalbefolkningen, mens du får værdifulde erfaringer, som du kan skrive på dit CV. Oplevelsen er med til at gavne din fremtidige karriere.


Du bor i Cape Town hos en lokal værtsfamilie. Du lærer om kulturen og de sydafrikanske traditioner ved at bo hos dem, og du kan bruge din fritid til at udforske byen og den smukke natur og strandene i området.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika det rigtige for mig?

Erfaringsopholdet i Sydafrika er perfekt til dig, hvis du er interesseret i at arbejde med en NGO for at hjælpe folk fra dårligt stillede områder. Projektet passer også godt til studerende eller færdiguddannede inden for business eller udvikling.

 

Erfaringsopholdet giver dig vigtig erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV, samt spændende samtaleemner til jobsamtaler og i ansøgninger. Du udvikler også personlige kompetencer, som du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv, for eksempel planlægning og en stor tilpasningsevne.

 

Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet. Du arbejder sammen med erfarne medarbejdere, og du kan spørge Projects Abroad temaet til råds til hver en tid.

 

Du kan tilmelde dig vores erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Vi anbefaler dig at blive længere, så du kan gøre en større forskel for lokalsamfundet og få mere erhvervserfaring med international udvikling i Sydafrika.

International Development intern works at a computer desk in a business office during internship in South Africa.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet?

Der er masser af arbejde, som du kan deltage i på projektet. Din rolle afhænger dog af din erfaring. Her er nogle af de aktiviteter og arbejdsopgaver, som du kan forvente at få på dit erfaringsophold:


 • Hjælpe med marketingsarbejde som at skrive artikler, lave brochurer og arrangere events
 • Vejlede i forretningsudvikling og lave administrativt arbejde
 • Koordinere fundraising for at indsamle penge til lokale virksomheder  
 • Planlægge og udføre markedsundersøgelser for beboere i lokalsamfundet
 • Afholde business workshops

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Hjælpe med marketingsarbejde


En del af dit arbejde involverer at hjælpe NGO’en med marketingsrelaterede aktiviteter. Det betyder, at du hjælper med at:


 • Holde hjemmesiden opdateret i forhold til fremtidige investorer, som er interesserede i NGO’ens aktiviteter og resultater
 • Skrive artikler
 • Laver foldere og brochurer
 • Arrangere events   


Vejlede lokale forretninger og hjælpe med deres udvikling


Du kan hjælpe med at udvikle forretningsplaner for eksisterende virksomheder eller nyopstartede forretninger. Du hjælper også virksomheder med at lave planer for at forbedre deres indsats gennem bedre markedsføring og administration af virksomhedsfinansiering.


Koordinere fundraising


Du hjælper med at sende forslag til fundraising til forskellige firmaer og privatpersoner. Du udvikler også relationerne til eksisterende sponsorer, skriver motivationsbreve og udvikler kontakter.


Markedsundersøgelser


Du formulerer og udfører markedsundersøgelser, indsamler statistikker fra spørgeskemaer og undersøger jobmarkedet for beboere i lokalsamfundet.


Business workshops


Du hjælper med at afholde business workshops, workshops for iværksættere og at fungere som mentor for potentielle iværksættere og forretningsejere.


Hvor i Sydafrika skal jeg bo og arbejde?

Cape Town

Du bor og arbejder i Cape Town, som er en af de mest udviklede byer på hele kontinentet. Dog lever folk stadig under fattigdomsgrænsen uden for centrum af byen.


Byen ligger på det sydligste punkt på det afrikanske kontinent og har vidtstrakte områder med smuk, vild natur til alle sider. Table Mountain, som nok er den største naturlige seværdighed og med på listen over de syv nye verdens vidundere, er et must-see for alle, der besøger Cape Town.


Du arbejder med en lokal NGO, som ligger i townshippet Vryground omkring 25 minutter fra centrum af Cape Town. NGO’en fokuserer på en række problemer, som påvirker lokalsamfundet, blandt andet:


 • Arbejdsløshed
 • Kriminalitet
 • Hustruvold
 • Stoffer
 • Alkoholmisbrug
 • Prostitution
 • Teenagegraviditeter
 • HIV/AIDS og sundhed

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika


Hvordan ser en typisk dag på projektet ud?

En typisk arbejdsdag starter med, at du spiser morgenmad sammen med din værtsfamilie. Vi sørger for transport til og fra Vryground hver dag, hvilket er inkluderet i projektprisen. Al transport uden for arbejdstiden er for egen regning.


Du arbejder normalt mandag til fredag fra klokken 9.00-16.00.


Når du ankommer på arbejde den første dag, bliver du introduceret for personalet, som hjælper og vejleder dig i dit arbejde. Vores Projects Abroad team står også klar til at rådgive og støtte dig.


På erfaringsopholdet fokuserer du på fundraising, marketing og lokal udvikling inden for business og personale. Arbejdet kan indebære forskellige opgaver som at lave forretningsplaner for en lokal iværksætter eller opbygge relationer med sponsorer for at sørge for mere støtte til NGO’en.


Du skal selv have en bærbar computer med på dit erfaringsophold, som du kan arbejde på. Det er et professionelt ophold, så vi forventer, at du er villig til at arbejde og møde til tiden.


Erfaringsopholdet i Sydafrika er dog ikke kun hårdt arbejde. Når du har fri, har du tid til at udforske dine nye omgivelser. Du kan lære din værtsfamilie bedre at kende over en traditionel, sydafrikansk middag eller opleve alt, hvad Cape Town har at byde på.

Female International Development Interns presents to other staff what accountancy is during Internship in South Africa.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med projektet er at arbejde med lokale NGO’er og at hjælpe underprivilegerede lokalsamfund socialt og økonomisk.


Selv om landet har kæmpet hårdt for at reformere sig, stiger fattigdommen i Sydafrika. Arbejdsløsheden for unge er tårnhøj på over 60%. Vi håber på at kunne støtte og selvstændiggøre lokalsamfund, som er hårdt ramt af disse problemstillinger, ved at samarbejde med NGO’er i områderne.


Derfor er målet med dette projekt at gøre noget ved de uligheder, der eksisterer i landet i dag ved at støtte lokale virksomheder. Vi selvstændiggør kvinder, mænd og unge i lokalsamfundene gennem workshops og uddannelse i forskellige kompetencer og udvikling. Vi har brug for din hjælp til at nå ud til så mange mennesker som muligt.


Tag med på erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika, og bliv en del af vores indsats for at støtte dårligt stillede lokalsamfund.

Female International Development Intern cuts with scissors through material during her work placement in South Africa.

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cape Town. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sydafrika og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Sydafrika er kendt som regnbuenationen, fordi landet har en meget forskelligartet blanding af kulturer. Vores projekter finder sted i Cape Town, som er en region med et spændende udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid.

Du kan fange en bølge på Muizenberg strand eller slappe af på en restaurant ved vandet. Der er masser af mad fra det lokale køkken, som du kan smage, inklusiv den let krydrede Cape Malay karry og den cremede dessert, milk tart.

Sydafrika har en problemfyldt fortid, som du kan lære mere om på District 6 museet og på Robben Island.

Hvis du vil have en betagende oplevelse, kan du bruge en dag med at fare vild i de tårnhøje sioler, der udgør Zeitz Museum of Contemporary Arts Africa. Endelig er ingen tur til Cape Town fuldendt, uden en tur i kabelbanen op til Table Mountain.

Vi har mange forskellige projekter i Sydafrika, så der er helt sikkert andre frivillige i landet samtidig med dig. Du kan derfor vælge at rejse rundt sammen som gruppe, da du kan være sikker på at møde andre ligesindede frivillige, som vil med dig på eventyr. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer