Projects Abroad volunteers exploring the seaside in Cape Town, South Africa.

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Bo og arbejd i den sydligste del af Afrika og støt udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Sydafrika med Projects Abroad og støt udsatte lokalsamfund gennem vores langsigtede udviklingsinitiativer i Cape Town.

Vi har en række forskellige muligheder for at arbejde frivilligt i Cape Town. Du kan støtte børns tidlige udvikling i underfinansierede dagcentre i townships.

Uanset hvilket projekt, du vælger at deltage på, har du adgang til støtte og vejledning fra vores lokale personale, som står klar til at hjælpe dig døgnet rundt på hele din tur.

Cape Town har masser at byde på i din fritid. Tag op på det ikoniske Table Mountain eller tag på en weekendtur for at tage på safari og se the Big Five. Vi anbefaler dig også at smage så meget lokal mad som muligt.

Projekter, som er tilgængelige i Sydafrika

Filter by:

1-3 af 3 Projekter

Projects Abroad volunteer helps care for the penguins while working with animals in South Africa
Arbejd frivilligt med dyr i Sydafrika
Se dette projekt
 • Pris: 18,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
International Development interns work with businesswomen to support a local community during an internship project in South Africa.
Erfaringsophold med international udvikling i Sydafrika
Se dette projekt
 • Pris: 18,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
During a Childcare Project in South Africa, a young girl hula hoops outside a care centre.
Frivilligt arbejde med børn i Sydafrika
Se dette projekt
 • Pris: 18,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Sydafrika

Cape Town

Vores projekter med frivilligt arbejde i Sydafrika finder sted i Cape Town. Byen er også kendt som “the Mother City” for sydafrikanere. Cape Town har masser af kunst og kultur, historiske seværdigheder og en afslappet livsstil, som alt sammen bidrager til byens charme.


Store områder af Sydafrika lider dog stadig under effekterne af ulighed og fattigdom. Du bliver en del af vores langsigtede indsats for at støtte og selvstændiggøre lokalbefolkningen i disse lokalsamfund.


Når du ikke arbejder, er der masser at se og gøre i byen. Tag på gåture og vandreture for at opleve den naturlige skønhed i Cape Town. Tag på museer og i teater for at få en fornemmelse af den lokale kultur- og kunstscene, og du skal selvfølgelig også være med til braai (grill) udenfor med nogle traditionelle boerewors (grillpølser).

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sydafrika

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer