Forsikring, visum og vaccinationer

Som verdens førende organisation og udbyder af frivilligt arbejde og praktikophold i udlandet, er støtte og sikkerhed for vores frivillige og praktikanter ekstremt vigtig for os. Derfor samarbejder vi med Endsleigh Insurance, som er specialiseret inden for rejse- og ulykkesforsikringer, så vi kan dække dig forsikringsmæssigt under hele din projektperiode. Vi kan også rådgive dig i forhold til specifikke visumkrav for hvert enkelt land.

Forsikring for frivillige under 66 år

Forsikring er inkluderet i projektprisen og dækker dig under hele din rejse. I modsætning til andre forsikringer, er denne forsikring skræddersyet specifikt til projekter med frivilligt arbejde, så den dækker alle aktiviteter på dit ophold.

Forsikringen inkluderer følgende:

  • Udgifter i forbindelse med sygdom og rejse i nødstilfælde
  • Bagage og personlige ejendele
  • Ulykke
  • Privatansvar
  • Aflysning og forkortelse
  • Retshjælp

Der kan forekomme begrænsninger og selvrisiko.

Download den fulde forsikringspolice samt skemaet over begrænsninger, vilkår og betingelser.

Vær opmærksom på, at forudeksisterende sygdomstilstande skal angives og dækkes ikke af denne forsikring.

Vores forsikring træder i kraft, når du har betalt hele projektprisen, og den dækker fra startdato til slutdato på projektet.

Hvis datoerne for din flyrejse falder indenfor start- og slutdatoen for dit projekt, dækker forsikringen også din rejse.

Hvis du planlægger at rejse før eller efter deltagelsen på et af vores projekter, anbefaler vi dig at købe en forlængelse til forsikringen, som dækker resten af din rejse med samme police.

Forsikring for frivillige over 66 år

Vores standardforsikring er desværre kun tilgængelig for frivillige under 66 år. Hvis du er eller bliver 66 eller ældre i løbet af dit projekt, skal du selv købe en rejseforsikring og sende os oplysningerne, før du tager afsted. I disse tilfælde tilbyder vi én ekstra dag på projektet for hver to uger, du har booket.

Visum

Hvis du skal til Cambodja, Kina, Etiopien, Ghana, Jamaica (i mere end én måned), Kenya, Mongoliet, Nepal, Sri Lanka, Tanzania, Thailand eller Vietnam, skal du købe et visum. Vores visumteam giver dig detaljeret information om de specifikke visumkrav for din destination, når du har tilmeldt dig.

Vaccinationer

Vi anbefaler dig at konsultere egen læge angående opdateret information om vaccinationer. Da vi ikke er lægefagligt personale, kan vi kun give uformelle råd om vaccinationer og andre medicinske emner.

Kan du ikke finde det, du søger?

Kontakt os:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer