Projects Abroad volunteers taking part in a city tour during their visit to Romania.

Arbejd frivilligt i Rumænien

Støt udsatte lokalsamfund, mens du udforsker livet i Transsylvanien

Arbejd frivilligt i Rumænien med Projects Abroad og få chancen for at bo og arbejde i Transsylvanien, mens du støtter udsatte lokalsamfund. Du bor hos en lokal værtsfamilie, som giver dig førstehåndsindsigt i deres kultur samt masser af lækker, hjemmelavet mad.

 

Du kan hjælpe arkæologer med at beskytte kulturarven på udgravninger, støtte børns tidlige udvikling i en børnehave, eller forbedre dine skrivekundskaber på et tidsskrift. Der er mange muligheder at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et projekt, der passer til dine interesser.

 

Når du ikke arbejder, kan du udforske Rumænien og opleve livet i Transsylvanien. Besøg store paladser i Brasov, eller følg et spor af gamle myter og historier ved at besøge Draculas slot. Projects Abroads lokale personale i Rumænien står klar til at støtte og vejlede dig døgnet rundt, mens du er frivillig.

Projekter, som er tilgængelige i Rumænien

1-1 af 1 Projekter

Students listen to a young Teaching volunteer in Romania while an older volunteer prepares for the lesson
Frivilligt arbejde med undervisning i Rumænien
Se dette projekt
  • Pris: 23,410 DKK i 4 uger
  • Ekstra uger: 2,670 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 4 uger
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Rumænien

Brasov

Vores projekter med frivilligt arbejde i Rumænien og vores lokale kontor ligger i Brasov.


Den historiske by i det centrale Rumænien er omgivet af frodig, grøn bevoksning og de bølgende bakker og bjergtoppe af Karpaterne. Brasov er hjemsted for spektakulær og middelalderlig arkitektur og historiske seværdigheder, og byen ligger tæt på et skisportssted og en række slotte.


Få mest muligt ud af at bo hos en lokal værtsfamilie ved at dele traditioner og historier med dem, og at smage en masse lækre, traditionelle retter, som de laver. Smag for eksempel sarmale (kød, ris og urter i kålblade) og plăcinte cu brânză dulce (stegt dej med sød ost og drysset med flormelis).  

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Rumænien

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer