Volunteers in Romania listen to a Projects Abroad staff member during an induction tour.

Ankomst til Rumænien

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Rumænien

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Rumænien

En medarbejder fra Projects Abroad venter på dig i lufthavnen, Otopeni Airport, når du ankommer. I kører sammen fra lufthavnen i Bucharest til Brasov. Den to en halv times tur gennem landet og Karpaterne er smuk, og du får en fornemmelse af livet på landet i Rumænien, når I kører ned af alléer med træer langs vejen og overhaler hestevogne.


Transporten fra lufthavnen til Brasov er inkluderet i din projektpris.

Book flybilletter til Rumænien

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor kompliceret dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Rumænien

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


De fleste besøgende i Rumænien behøver ikke et forudbestilt visum, da man kan få et 90 dages turistvisum ved ankomst i lufthavnen. Hvis du bliver i mere end 90 dage, skal du ansøge om en midlertidig opholdstilladelse, inden du ankommer til landet.


Vær opmærksom på, at Rumænien ikke er en del af Schengenaftalen, men folk fra lande, som er med i aftalen, behøver ikke et visum for at besøge landet.

Din introduktion og orientering i Rumænien

Om morgenen på din første dag i Brasov, kommer der en medarbejder fra Projects Abroad og henter dig for at give dig en introduktion til livet i Transsylvanien. Du får vist, hvordan man bruger busserne i byen samt hvor de følgende steder er:


  • Banker
  • Butikker
  • Posthuse
  • Projects Abroads kontor i Rumænien


Du hører også mere om, hvordan vi driver vores projekter i Rumænien. På den måde bliver du forberedt og klar til din oplevelse som frivillig.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Rumænien

Din første dag på projektet fungerer som en introduktionsdag. Afhængigt af, hvor du bor og arbejder, kan du enten gå eller tage bussen på arbejde. En af vores medarbejdere viser dig, hvordan du nemmest kommer hen til din arbejdsplads på projektet.


Alle omkostninger ved arbejdsrelateret transport dækkes af Projects Abroad.


Vores personale følger dig hen på projektet og introducerer dig for din koordinator. Du bliver så vist rundt og får en introduktion til, hvordan det hele fungerer. Du møder også dine nye kollegaer på din første dag, og du starter officielt på projektet som frivillig dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer