Ved første øjekast kan det være svært at se, hvilken forskel en frivillig kan gøre på nogle få uger, men når tusindvis af mennesker dedikerer lidt af deres tid til at nå de samme langsigtede mål, kan de sammen skabe store resultater.

Vi lader ikke vores positive indflydelse være op til tilfældighederne. Hvert enkelt af vores projekter er nøje planlagt og tilsynsført, så vi er sikre på, at vi skaber den positive forandring, som vi er fast besluttede på at skabe.

Her forklarer vi nogle af de mange initiativer, som vi driver, og som sikrer, at det projekt du deltager på, har en reel indflydelse.

Vores Global Impact Report

Alle kan tale generelt om at “gøre en forskel” eller “at have en positiv indflydelse”. Vi tror på, at vi bedst kan demonstrere vores dedikation til at gøre verden til et bedre sted ved at vise dig virkelige eksempler på den indflydelse og de præstationer, som vores frivillige og personale skaber.

Hvert år udarbejder vi en grundig Global Impact Report, som viser skalaen af de forandringer, som vores frivillige skaber rundt omkring i verden på tværs af alle vores projekter. Vi opfordrer alle til at tage et kig på vores nyligste rapporter nedenfor:

Download vores 2018 Global Impact Report (pdf)

Download vores 2017 Global Impact Report (pdf)

Download vores 2016 Global Impact Report (pdf)

Download vores 2015 Global Impact Report (pdf)

Ungdomsprojekter - hjælper vores unge frivillige med at gøre en forskel

Hvert år tager tusindvis af unge frivillige mellem 15 og 18 år med på vores ungdomsprojekter for at gøre en forskel ude i verden.

I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til arbejdet mod vores langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, som de arbejder i.

For at fejre fremgangen på disse projekter udarbejder vi nu også detaljerede Impact Reports for vores ungdomsprojekter. Det er vores måde hvorpå vi viser, at alder ikke er nogen begrænsning for at kunne gøre en forskel, når projekterne er velstrukturerede.

Download vores 2018 High School Specials Impact Report (pdf)

Download vores 2017 High School Specials Impact Report (pdf)

Download vores 2016 High School Specials Impact Report (pdf)

A Care volunteer and children playing together in a sand pit

Management Plans

Vores projekter med børnepasning, undervisning, naturbevaring og medicin følger klare management plans, som er opbygget efter FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.  

Planerne er skræddersyede til hvert enkelt projekt, og de beskriver målet for projektet og hjælper os med at fokusere vores ressourcer på de vigtigste af vores mål. Planerne gør det også muligt for os at strukturere vores arbejde og holde øje med dets indflydelse.

Vores management plans udarbejdes ved at udføre detaljerede behovsanalyser sammen med vores samarbejdspartnere og de lokalsamfund, vi arbejder i.

Læs mere om vores Management Plans.

Global Impact Database

Vi bruger vores Global Impact Database til at hjælpe os med at opnå vores mål på mange af vores projekter.

Vi har udviklet databasen for at identificere specifikke områder, hvor der er brug for støtte, og den er sikker og anonym. Vi bruger den til at tracke udviklingen på de børn og voksne, vi arbejder med, og at holde øje med den overordnede udvikling og fremskridtene på vores projekter.

Hver arbejdsplads på projekterne bliver evalueret af personale og frivillige for at fastslå hvilke mål, vi skal arbejde hen mod. Når vi ved, hvad der er behov for, udarbejder vi specialiserede tjeklister og profiler i databasen, så arbejdet mod disse nye mål kan begynde.

På den måde bygger vores frivillige på hinandens arbejde og indsats og bidrager til langsigtet forandring.

Læs mere om vores Global Impact Database.

Din indflydelse

Vi håber, at du også synes, at de ovenstående eksempler er inspirerende. Hvis du gerne vil blive en del af vores globale indsats for at gøre en mærkbar forskel, der hvor der er mest brug for det, så kan vi hjælpe med at få det til at ske.

Tag et kig på vores forskellige projekter med frivilligt arbejde i udviklingslandene, og kontakt os for at lære mere om, hvordan du kan tage afsted med os.

Volunteers in Nepal plant rice with some of the local people

Vores akkrediteringer