A wild leopard rests at the Wild at Tuli reserve in Botswana, spotted by a volunteer in Africa.

Frivilligt arbejde i Afrika

Rejs til Afrika og bliv en del af vores indsats for at støtte lokale samfund og udvikling

Arbejd frivilligt i Afrika med Projects Abroad og deltag på projekter, som fokuserer på langsigtet, bæredygtig udvikling i lokalsamfund i adskillige afrikanske lande. Når du arbejder frivilligt i Afrika, får du en dybere forståelse for folks hverdag og de udfordringer, de står overfor til daglig. Du lærer også om kulturerne og traditionerne i det land, du tager til.

 

Vi arbejder i en række lande på det afrikanske kontinent. Uanset hvor du vælger at rejse hen, kan du finde et projekt, der passer til dine interesser og dine mål. Du kan beskytte truede dyrearter som for eksempel Rothschild giraffen i Kenya. Du kan også støtte uddannelsen og udviklingen af udsatte børn ved at arbejde sammen med lokale lærere.

 

På vores frivilligprojekter i Afrika tager vi os af al planlægning og sikrer os, at du får en bekymringsfri oplevelse. Vores lokale personale hjælper dig døgnet rundt, hvilket betyder, at du kan fokusere al din energi på at give et meningsfuldt bidrag, der vil gavne lokalsamfundet.

Projekter i Afrika

Filter by:

1-3 af 47 Projekter

A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Medical Internship for High School Students in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 17,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Teenagers conduct a wildlife census as part of their conservation volunteer work in Kenya
Conservation Volunteer Work in Kenya for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 21,270 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,170 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Projects Abroad volunteers taking part in football coaching for high school students in Ghana donate new equipment to a local team.
Volunteer Football Coaching for High School Students in Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Afrika?

Afrika er et utroligt forskelligartet kontinent med imponerende natur og en rig kulturarv. Vi laver frivilligt arbejde i adskillige lande i Afrika, så du kan helt sikkert finde et projekt og et land, som appellerer til dig.

 

Naturbevaring er en populær valgmulighed. Vi prioriterer også det uddannelsesmæssig, og du kan for eksempel undervise lokale børn. Du kan støtte børns tidlige udvikling på dagcentre i lande som Ghana, Tanzania og Kenya. 

 

I alle de afrikanske lande, som vi arbejder i, har vi identificeret lokalsamfundets behov samt de udfordringer, de står overfor. Vores projekter arbejder alle sammen for at støtte bæredygtig udvikling og at hjælpe mennesker med at overkomme de udfordringerne. Tag med os som frivillig i Afrika i dag, og brug din tid og energi på at blive en del af noget større.  

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer