As a Projects Abroad volunteer in Botswana, elephants will be a regular site during volunteer work.

Frivilligt arbejde i Botswana

Bo i hjertet af den afrikanske bush og hjælp med at beskytte truede dyrearter og biodiversitet

Arbejd frivilligt i Botswana med Projects Abroad og oplev livet i hjertet af den afrikanske bush, mens du bliver en del af vores bevaringsindsats i området.

 

Vores frivillige arbejde i Botswana er bevaringsarbejde i et lokalt naturreservat ved navn Tuli. Reservatet ligger langs kanten af den mægtige flod, Limpopo. Her arbejder du for at beskytte dyrelivet og biodiversiteten i området. Vores personale i Botswana står klar til at støtte og vejlede dig døgnet rundt, hvis du får brug for det.

 

Botswana er et af de mest spektakulære steder at tage på safari i det sydlige Afrika. Du kan se dyr som elefanter og løver. Projektet i Botswana er det ultimative eventyr.

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

A group of volunteers helps with conservation work in Botswana for teenagers
Volunteering with Wildlife in Botswana for Teenagers
Se dette projekt
  • Pris: 22,770 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 4,420 DKK
  • Start dato: I skoleferier
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 15-18
Elefantfamilie strejfer gennem Botswanas vildmark i Afrika
Naturbevaring af den afrikanske bush i Botswana
Se dette projekt
  • Pris: 18,150 DKK i 1 uge
  • Ekstra uger: 3,170 DKK
  • Start dato: Juli og August
  • Mindste varighed: 1 uge
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Botswana

The Tuli Block

Vores naturbevaringsprojekt af den afrikanske bush finder sted i reservatet, som ligger i et distrikt i Botswana kaldet Central Tuli Block. Området har blandt andet de berømte Tuli elefanter, enorme Mashatutræer og 2000 år gamle Baobabtræer. Du kan også se de ældste klipper på planeten samt enestående landskaber.

 

Campen, du bor i, har en rustik, safari-agtig stemning. Her tilbringer du din fritid, når du ikke arbejder i reservatet. Du kan se på stjerner om aftenen og fortælle historier sammen med de andre frivillige omkring et bål, og bruge de varme eftermiddage med at køle af i poolen.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Botswana

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer