As a Projects Abroad volunteer in Botswana, elephants will be a regular site during volunteer work.

Frivilligt arbejde i Botswana

Bo i hjertet af den afrikanske bush og hjælp med at beskytte truede dyrearter og biodiversitet

Arbejd frivilligt i Botswana med Projects Abroad og oplev livet i hjertet af den afrikanske bush, mens du bliver en del af vores bevaringsindsats i området.


Vores frivillige arbejde i Botswana er bevaringsarbejde i et lokalt naturreservat ved navn Wild at Tuli. Reservatet ligger langs kanten af den mægtige flod, Limpopo. Her arbejder du for at beskytte dyrelivet og biodiversiteten i området. Vores personale i Botswana står klar til at støtte og vejlede dig døgnet rundt, hvis du får brug for det.


Botswana er et af de mest spektakulære steder at tage på safari i det sydlige Afrika. Du kan se dyr som elefanter og løver. Projektet i Botswana er det ultimative eventyr.

1-1 af 1 Projekter

This picture shows two male cheetahs focused but resting in the shade and was taken on one of our wildlife conservation volunteer opportunities in Botswana.

From 17,950 DKK

Naturbevaring af den afrikanske bush i Botswana
Se dette projekt

Bo i en afsides del af den sydlige afrikanske bush og vær med i vores indsats for at beskytte elefanter og andre afrikanske dyr

  • Helt fleksible datoer
  • Alle over 16 år kan deltage
  • Fra 1 uge

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Meet the team

Projects Abroad i Botswana

Wild At Tuli

Vores naturbevaringsprojekt af den afrikanske bush finder sted i reservatet, Wild at Thuli, som ligger i et distrikt i Botswana kaldet Central Tuli Block. Området har blandt andet de berømte Tuli elefanter, enorme Mashatutræer og 2000 år gamle Baobabtræer. Du kan også se de ældste klipper på planeten samt enestående landskaber.


Campen, du bor i, har en rustik, safari-agtig stemning. Her tilbringer du din fritid, når du ikke arbejder i reservatet. Du kan se på stjerner om aftenen og fortælle historier sammen med de andre frivillige omkring et bål, og bruge de varme eftermiddage med at køle af i poolen.

Næste trin

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.