Majestic buildings line the streets near Projects Abroad volunteer opportunities in Mexico.

Frivilligt arbejde i Mexico

Støt lokalsamfund i området, mens du oplever livet i det smukke, latinamerikanske land

Arbejd frivilligt i Mexico med Projects Abroad og deltag i arbejde, der opfylder behovene i lokalsamfundene. Bliv en del af vores igangværende indsats for at støtte lokalområder i Mexico, mens du oplever livet i det smukke land.

 

Vi har en række forskellige projekter med frivilligt arbejde i Mexico. DU kan støtte børns tidlige udvikling på et underfinansieret dagcenter eller beskytte truede skildpadder på strande med sort sand.

Du kan også kickstarte din lægefaglige karriere ved at lære af personalet på et lokalt hospital.

 

Du bliver placeret i enten Guadalajara, Baja California eller Cuyutlan, alt efter hvilket projekt du vælger at deltage på. Uanset hvor du arbejder frivilligt i Mexico, har du adgang til støtte og vejledning fra vores lokale personale døgnet rundt.

 

Det moderne Mexico har en fascinerende blanding af mesoamerikanske kulturer, spanske traditioner og moderne kunst. Du kan udforske de funklende kyster og de kaktusbevoksede ørkener.

Projekter, som er tilgængelige i Mexico

Filter by:

1-3 af 9 Projekter

Volunteers work with sea turtles in Mexico on a project for teenagers
Conservation Volunteer Work in Mexico for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A projects Abroad physiotherapy internship in Mexico gives you valuable work experience working alongside local staff members.
Erfaringsophold med fysioterapi i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
International Development interns pose outside with staff from a women's empowerment organisation in Mexico.
Erfaringsophold med international udvikling i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 22,160 DKK i 4 uger
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 4 uger
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Mexico

Vores projekter med frivilligt arbejde i Mexico finder sted i Guadalajara, og vores projekt med naturbevaring ligger i Cuyutlan.

Guadalajara

Guadalajara består af brostensbelagte gader, smuk kolonial arkitektur og et fredfyldt byliv. Mens mange af de ikoniske billeder af Mexico kommer herfra (som mariachi musik), giver moderniseringen af byen dig mulighed for at opleve både det nye og det gamle i én by.

Cuyutlan

Cuyutlan føles som en verden for sig med sine sorte sandstrande, blide bølger og afslappede stemning. Den fredfyldte kystby fungerer også som base for vores kystbevaringsprojekt med havskildpadder.

Vi har også base i den smukke kystby La Paz, Baja California. Marine & Shark Conservation-frivillige, som er et fristed for planetens mest utrolige havliv, vil bo på denne idylliske beliggenhed mellem havet og ørkenen.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer