Projects Abroad volunteers in Tanzania can see wildife like elephants during their time overseas.

Frivilligt arbejde i Tanzania

Støt udviklingen i udsatte lokalsamfund i skyggen af det majestætiske Mount Kilimanjaro

Arbejd frivilligt i Tanzania med Projects Abroad og bliv en del af vores langsigtede indsats for at støtte lokalsamfund i området. Du får også en chance for at opleve livet i Østafrika, mens du dykker ned i Tanzanias kultur og traditioner.

 

Vi har forskellige projekter med frivilligt arbejde i Tanzania, så du kan helt sikkert finde noget, som du brænder for.  Du kan støtte børns tidlige udvikling og undervise i engelsk på en afsidesliggende masai-skole eller hjælpe med at bygge klasseværelser på skolen. Du kan også sprede oplysning og viden om kvinders rettigheder og selvstændiggøre små lokalsamfund.

 

Vores projekter i Tanzania finder sted i Arusha. Et ideelt sted at gøre en forskel, samtidig med at du oplever den lokale kultur.

I begge byer har du adgang til støtte og vejledning fra vores lokale personale, som står klar til at hjælpe dig døgnet rundt på hele din tur.

 

Frivilligt arbejde i Tanzania giver dig et unikt indblik i de forskellige kulturer, der findes i landsdelen. I din fritid kan du tage på lokale markeder, købe Batik kunst og lære om masaierne. Tanzania har også masser at byde på i forhold til dyreliv og natur. Med løver, næsehorn og elefanter er Tanzania den perfekte destination at tage på safari på.

 

I Tanzania arbejder du frivilligt med det utrolige Kilimanjaro i baggrunden.  

Projekter, som er tilgængelige i Tanzania

Filter by:

1-3 af 15 Projekter

A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Medical Internship for High School Students in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 17,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Local women attend a training session hosted by women’s empowerment volunteers in Tanzania.
Women's Empowerment in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Projects Abroad volunteers play ball sports with children in Tanzania on our placement for teenagers
Volunteering with Children in Tanzania for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Tanzania

Arusha

Arusha er en by, som ligger ved foden af Mount Meru. Arusha har over 400.000 indbyggere, og hvis du arbejder frivilligt her, vil du få indsigt i de mange forskellige aspekter af livet i Tanzania, da byen har en god blanding af moderne højhuse og mindre udviklede bebyggelser.


I din fritid kan du nyde det pulserende bycentrum, hvor du kan købe souvenirs som Batik kunstværker, eller du kan smage lokale retter fra madboder og lokale restauranter. Naturreservatet i nærheden giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturen på spændende safarier, og du får endda muligheden for at lære mere om masaierne, når du besøger en traditionel masai landsby.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer