A student prepares for her volunteer trip by browsing through our website to find out how our projects work.

Hvordan fungerer det?

Hos Projects Abroad arrangerer vi livsforandrende projekter med frivilligt arbejde og praktikophold i mange forskellige udviklingslande rundt omkring i verden.

Det er faktisk meget enkelt - du bestemmer dig for, hvad du gerne vil, hvor du vil hen, og hvornår du vil afsted. Du betaler en projektpris, og vi giver dig:

  • Usammenlignelig støtte fra vores personale før, under og efter din rejse
  • En bekymringsfri proces, hvor alt bliver klaret for dig
  • Et projekt med rigtig indflydelse

Vi gør det muligt at skabe forandring gennem vores projekter. Hvert projekt tager hånd om et specifikt problem på et bestemt sted. Vi redder havskildpadder fra udryddelse i Mexico og bekæmper social ulighed mellem mænd og kvinder i Tanzania. Vores projekter er åbne året rundt, uanset hvor mange eller få frivillige og praktikanter vi har.

Vi har været i gang i over 30 år nu, hvilket betyder, at du kan være med til noget, som har en langvarig, meningsfuld indflydelse frem for at være en hurtig lappeløsning.

Hver gang en frivillig eller praktikant tilmelder sig et af vores projekter, investerer de i en bedre fremtid i verden.

 

 

Hvor skal jeg starte?

Trin 1: Research

Tag et kig på vores projekter og vælg det projekt, som du er mest interesseret i. Vi har et enormt antal valgmuligheder, lige fra et erfaringsophold på et hospital i Kenya til at dykke med hajer i Fiji.

Kontakt vores team. De er eksperter på området og kan hjælpe dig med at bestemme dig for det rigtige projekt til dig, den rigtige destination og den rigtige afrejsedato.

Trin 2: Tilmelding

Når du har taget en besutning, kan du udfylde vores tilmeldingsblanket og betale et depositum på 2950 kr, som trækkes fra den totale projektpris. Det tager kun omkring 10 minutter.

Vi anbefaler oftest at tilmelde dig mindst tre måneder før din afrejsedato. Vores personale er dog kendt for at udføre mirakler med kort varsel, så ring til os, uanset hvornår du gerne vil afsted.

Hvis du er i tvivl om, hvilke oplysninger vi skal bruge, når du tilmelder dig, kan du læse vores side om tilmelding her.

Trin 3: Bekræftelse

Du får en bekræftelse via email, så snart du har tilmeldt dig, men vi tjekker din tilmelding grundigt igennem for at sikre, at vi har alt, hvad vi skal bruge. Det tager normalt op til fem hverdage.

Derefter får du en velkomstmail og et opkald fra din volunteer advisor, som bliver udvalgt som din personlige kontaktperson til at hjælpe dig med det hele, indtil du ankommer på projektet.

Trin 4: Før afgang

Din volunteer advisor gennemgår alt hvad du skal vide, inden du tager afsted. Vi opretter også din egen MyProjectsAbroad side, som er en online portal bestående af al relevant information før afgang, lige fra pakkelister og boliginformation til ressourcer og lektionsplaner, som du kan læse og forberede til dit projekt.

Vi sender dig også information om visumansøgning, hvis det er relevant.

Trin 5: Betaling

Når du tilmelder dig, skal du kun betale et depositum på 2950 kr. Resten af beløbet skal betales tre måneder før din startdato. Du kan betale sikkert via din MyProjectsAbroad side eller lave en bankoverførsel. Læs mere om vores fleksible betalingsmuligheder her.

Trin 6: Afgang

Vi ringer dig op en sidste gang, inden du tager afsted, men derefter skal du bare stige på dit fly og gøre dig klar til dit eventyr i udlandet.

Trin 7: Ankomst og introduktion

Vores lokale personale tager imod dig i lufthavnen, når du ankommer, hvor de står klar med et Projects Abroad skilt. De følger dig hen til din nye bopæl og lader dig pakke ud og finde dig til rette.

Vores medarbejder giver dig så en grundig introduktion og en sikkerhedsbriefing, så du kan lære byen at kende og få fat i alt, hvad du har brug for. Næste dag introducerer de dig for dine nye kolleger på din arbejdsplads på projektet.

Trin 8: Få en oplevelse for livet

Nu er det op til dig. Du møder nye venner, lærer nye ting og bliver en del af vores arbejde, som har en langvarig indflydelse på lokalområdet. Vores personale står klar til at hjælpe dig, og du kommer til at skabe minder for livet.

Vil du vide mere?

Læs vores ofte stillede spørgsmål, find ud af mere om indkvartering, flyrejser, og hvad vores priser dækker.

Vores akkrediteringer