While in Peru, Projects Abroad volunteers love to visit the famous Machu Picchu ruins.

Frivilligt arbejde i Peru

Arbejd frivilligt i Peru og arbejd i en by, hvor Inkariget engang havde sin hovedstad, eller i Amazonas

Arbejd frivilligt i Peru med Projects Abroad og bidrag til langsigtede mål på en af vores mange projekter. I Peru kan du hjælpe os med at tage hånd om specifikke behov for at støtte udsatte lokalsamfund.  


Du kan støtte børns tidlige udvikling på underbemandede dagcentre eller hjælpe lokale lærere med at forbedre deres engelskkundskaber. Du kan også hjælpe os med at afdække fortiden på vores projekt med arkæologi inden for Inka og Wari. Du kan også komme i kontakt med naturen ved at hjælpe på vores bevaringsprojekt i hjertet af Amazonas regnskoven.


De fleste af vores projekter finder sted i Cusco, og så har vi et naturbevaringsprojekt i junglen. Vores lokale personale i Peru er der døgnet rundt, uanset hvor du er frivillig henne.


Der er så meget at se og gøre i Peru i din fritid, som at tage til Machu Picchu og bade i varme kilder. Få mest muligt ud af din tur og lav så meget som muligt.   

Projekter, som er tilgængelige i Peru

Filter by:

1-3 af 11 Projekter

Archaeology volunteering for teenagers in Peru also includes weekend trips to places like Machu Picchu.
Archaeology Volunteering in Peru for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Explore Peru with a group
Archaeology in Peru as a Group
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover
Female medical intern in Peru getting laboratory experience while on her medical placement.
Erfaringsophold med medicin i Peru
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Peru

Alle vores projekter med frivilligt arbejde i Peru, bortset fra naturbevaring, finder sted i Cusco. Vores projekt med naturbevaring i regnskoven ligger længere væk, tæt på byen, Puerto Maldonado, i Amazonas.

Cusco

Cusco er en af de mest fascinerende byer i verden. Engang for længe siden var Cusco hovedstaden i Inkariget. I dag er byen på UNESCO’s verdensarvliste og er fyldt med arkæologiske steder og smuk, spansk kolonial arkitektur. Byen ligger i Urubamba dalen i Andesbjergene.


I Cusco kan du smage masser forskellig lækker, peruviansk mad som nationalretten, ceviche, som er rå fisk og skaldyr marineret i citronsaft og chili. I din fritid kan du udforske byens brostensgader eller tage på vandretur i de frodige, grønne omgivelser i bjergene. Og ingen rejse til Peru er fuldendt uden et besøg til det enestående Machu Picchu.

Puerto Maldonado

Vores naturbevaringsprojekt i regnskoven ligger i hjertet af Amazonas i naturreservatet ved navn Taricaya Ecological Reserve. Den mest nærliggende by er Puerto Maldonado, og Taricaya ligger en times bådtur ned af floden, Madre de Dios.  


I Taricaya er du omgivet af den tætte jungle, som er fyldt med dyreliv. Forestil dig at vågne op hver morgen til regnskovens lyde og lytte til aber hoppe fra træ til træ. Du kan også se den smukke regnskov fra den højeste gangbro i hele Sydamerika.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer