Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Peru

Du flyver til Peru og ankommer til Alejandro Velasco Astete International Airport i Cusco (CUZ). Hvis du skal deltage på vores naturbevaringsprojekt i Peru, flyver du til Padre Aldamiz International Airport, også kendt som Puerto Maldonado International Airport (PEM).


Vores venlige og dedikerede personale i Peru står klar til at tage imod dig, når du ankommer. De står med et Projects Abroad skilt, så de er nemme at få øje på. Hvis du lander i Cusco, bliver du transporteret fra lufthavnen til vores kontor i Cusco, hvor du får en introduktion til byen og projekterne, før vi kører dig hjem til din værtsfamilie.


Hvis du deltager på naturbevaringsprojektet i Amazonas, skal du på en spændende tur sammen med personalet, når de har hentet dig. I tager en to timers bådtur langs floden, Rio Madre De Dios, for at komme til Taricaya, som er vores base camp for vores bevaringsarbejde.  


Vi dækker omkostningerne af al transport til og fra hver lufthavn.

Book flybilletter til Peru

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Peru

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Peru

Introduktionen til dit projekt er forskelligt afhængig af, hvor du arbejder frivilligt henne.


Cusco


Du bliver kørt fra lufthavnen til Projects Abroads kontor i Cusco. Her møder du resten af vores lokale personale og starter introduktionen. Vi fortæller dig alt, hvad du skal vide om byen, Cusco, som hvordan man bruger den offentlige transport. Vi forklarer dig også, hvordan vores projekter i Peru fungerer.  


Du får også en introduktionsmappe med al relevant information, som for eksempel et kort over byen med afmærkninger over de vigtigste steder.


Fra vores kontor bliver du kørt hjem til din værtsfamilie, som er ivrige efter at byde dig velkommen og lade dig falde til i deres hjem. Du bliver helt sikkert tilbudt et måltid mad, enten arroz con pollo (kylling og ris) eller lomo saltado (stegt oksekød), som skylles ned med coca te.


Taricaya (Puerto Maldonado)


Alt efter hvad tid på dagen du lander, overnatter du enten på et hotel eller bliver kørt direkte hen på vores kontor for at vente på en båd til Taricaya.  


Båden sejler dig til naturreservatet,Taricaya Ecological Reserve, hvor alle vores frivillige på bevaringsprojektet bor og arbejder. Når du er ankommet til Taricaya, får du en rundvisning og møder det lokale personale. Vi forklarer dig også om det arbejde, du skal udføre, og hvordan vi driver projektet.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Peru

Når du er ankommet, får du rigeligt med tid til at pakke ud og finde dig til rette, inden din første officielle dag på projektet starter.


På din første dag, viser vores personale dig præcis hvordan du kommer fra din værtsfamilies bolig til din arbejdsplads. Når du ankommer, introducerer vi dig for din projektkoordinator, og du møder dine lokale kollegaer.

Vi giver dig også en introduktion til, hvordan projektet bliver drevet, og hvad din rolle og præcise arbejdstider bliver. Du starter først officielt på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer