Projects Abroad volunteers work with children and complete volunteer work around the world.

Kombinationsrejser

Kombinér dine yndlingsrejser for at få en unik oplevelse, der passer til dig

Vores kombinationsrejser giver dig muligheden for at arbejde frivilligt i hele verden ved at lade dig vælge mere end én tur som en pakkeløsning. Du kan kombinere to forskellige projekter i det samme land eller rejse til mere end et land og arbejde på tværs af adskillige projekter.


Vores projekter med frivilligt arbejde rundt omkring i verden giver dig alsidighed og diversitet, mens du slipper for besværet ved at arrangere en rejse med frivilligt arbejde i så stor en skala. På hver destination er der Projects Abroad medarbejdere, som kan støtte og vejlede dig. Når vi planlægger din rejse, kan vi rådgive dig om den bedste måde, hvorpå du kan kombinere dine valgmuligheder, så du får den oplevelse, du rigtig gerne vil have.


Der er ikke nogen begrænsning på, hvor meget tid du må bruge på din rejse. Det er ofte mere omkostningseffektivt at kombinere mere end én rejse.


Hvis du gerne vil rejse jorden rundt, prøve en masse forskellige ting og møde nye mennesker på din rejse, så er en kombinationsrejse en god måde at gøre det på.

Hvad er kombinationsrejser?

Kombinationsrejser er, hvor du kombinerer mere end én af Projects Abroads projekter til en samlet pakke. Du kan kombinere forskellige lande og forskellige projekter med frivilligt arbejde, så du får en samlet oplevelse af frivilligt arbejde i hele verden. Vores personale rådgiver dig om de bedste kombinationsmuligheder, så du kan få den oplevelse, du gerne vil have.


Du kan kombinere vores arrangerede ture, som har mere struktur, og hvor du følger en tidsplan og fastsatte datoer, med vores fleksible rejser. På den måde kan du få en forsmag på frivilligt arbejde i udlandet først, og opbygge din selvtillid og selvstændighed efterhånden.


Alle vores projekter er bæredygtige, målrettede og fokuserede på at hjælpe lokalsamfundet. Du kan være sikker på, at du deltager i et etisk projekt, som har en langvarig indflydelse.

Volunteers start with a visit to the African savannah on one of the Projects Abroad volunteer opportunities around the world.

Er en kombinationsrejse det rigtige for mig?

Vores kombinationsrejser er designet til dig, der gerne vil arbejde på mere end ét projekt eller rejse til mere end ét land. Der er så mange forskellige måder at støtte udsatte lokalsamfund på, så det her er en god måde, hvorpå du kan lære om, hvordan du kan hjælpe.

 

Hvis du planlægger en længere tur eller gerne bare vil prøve forskellige ting for at finde din passion, så er denne rejsetype en god mulighed for dig.

 

Vores personales ekspertviden er utroligt værdifuld, når det kommer til at planlægge en længere eller mere varieret tur. Selv hvis du vil gøre turen ret ambitiøs, kommer du til at være i trygge rammer med masser af støtte.

 

Hvis du er interesseret i vores kombinationsrejser, kan du se vores liste over rejsetyper her, så du kan vælge de kombinationer, der passer til dig.

Hvad får jeg ud af at arbejde frivilligt rundt omkring i verden?

Alle vores ture er designede til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i udlandet og dit frivillige arbejde. Tidligere frivillige på vores kombinationsrejser snakker om:


  • Tryghed og sikkerhed på rejsen med en pålidelig organisation med årtiers erfaring.
  • Fordele ved at arbejde med lokalt personale, som kender lokalsamfundet godt.
  • Udvikling af selvtillid, kompetencer og venskaber med andre frivillige på din egen alder.
  • En udlandsrejse, som er skræddersyet til dine styrker og interesser.
  • Planlægge en lang og varieret rejse med masser af støtte og rådgivning hen af vejen.
Childcare volunteer skips along with the children as she completes volunteer work around the world with Projects Abroad.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer