Projects Abroad volunteer work in the Philippines is ongoing as the locals celebrate a festival in the streets.

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Oplev livet på den tropiske ø, Cebu, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Filippinerne med Projects Abroad og brug din tid og energi på at støtte lokalbefolkningen. Vi driver en række forskellige projekter i landet, som er designede til at tage hånd om lokalsamfundets behov.

 

Du kan hjælpe med at bygge vigtige sanitetsbygninger til udsatte familier eller give lokale lærere en hjælpende hånd i overfyldte klasseværelser. Forbedringen af børns tidlige udvikling er et af vores primære mål i lokale børnehaver. Du kan også arbejde på vores banebrydende ophold med fysioterapi eller folkesundhed, som giver specialiseret pleje til mennesker i området, som ellers ikke har råd til sundhedspleje.

 

Du arbejder på den store ø, Cebu, som er kendt for enestående dykkermuligheder og smukke sandstrande. Vi arbejder på to lokationer i Filippinerne, San Remigio og Bogo City. Du har adgang til støtte og vejledning fra vores lokale personale døgnet rundt, mens du arbejder frivilligt hos os.  

 

Filippinerne har utroligt smukke omgivelser, som du kan nyde på dit ophold.  Ud over aktiviteterne på strandene, er der dyrereservater, historiske monumenter og travle markeder, som du kan gå på opdagelse i. Du må ikke gå glip af det filippinske køkken. Få mest muligt ud af din tid i dette smukke land.

Projekter, som er tilgængelige i Filippinerne

Filter by:

1-3 af 5 Projekter

A Projects Abroad volunteer working with children in the Philippines sits with a group of kindergarten children in a classroom during his Childcare Project.
Frivilligt arbejde med børn i Filippinerne
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Students colour in a worksheet while learning about dental hygiene from a Projects Abroad volunteer teaching in the Philippines.
Frivilligt arbejde med undervisning i Filippinerne
Se dette projekt
 • Pris: 15,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover
Occupational therapy internships in the Philippines allow interns to take part in Physiotherapy sessions whilst gaining work experience.
Praktikophold med ergoterapi i Filippinerne
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Filippinerne

Når du arbejder frivilligt i Filippinerne, bliver du placeret på én af to lokationer: Bogo City eller San Remigio. Begge steder ligger på øen, Cebu, omkring 12 km fra hinanden.

Bogo City

Bogo City ligger i den nordøstlige del af Cebu og blev officielt anerkendt i 2007. Selv om byen er lille, har den alt, hvad du skal bruge på dit ophold, inklusiv restauranter, købmandsbutikker og banker.

San Remigio

San Remigio,som er nabo til Bogo City, ligger i den nordvestlige del af Cebu, som er den største og mest befolkede ø i Filippinerne. Byen har smukke, hvide sandstrande, dykkersteder og havreservater. Du får også nem adgang til havnen, Port of Hagnaya, som har jævnlige færgeafgange til den populære ø, Bantayan.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer