A staff member takes a volunteer on her Projects Abroad induction in the Philippines.

Ankomst til Filippinerne

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Filippinerne

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Filippinerne

En af vores venlige medarbejdere står klar til at tage imod dig, når du ankommer i Mactan-Cebu International Airport (CEB). Der er omkring to en halv til tre timers kørsel fra lufthavnen i Lapu-Lapu City på øen Cebu til Bogo City, hvor vores lokale kontor ligger.  


Hvis du ankommer sent om aftenen, overnatter du på et hotel tæt ved lufthavnen og bliver kørt til Bogo City dagen efter. Transport til og fra lufthavnen er inkluderet i projektprisen.

Book flybilletter til Filippinerne

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Filippinerne

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Filippinerne

På din første dag får du en introduktion til din nye hjemby. En af vores medarbejdere tager dig med på en rundtur i området og viser dig nyttige steder i byen, som du kan få brug for, inklusiv banker og internetcafeer. De hjælper dig med at købe et lokalt SIM kort og veksle penge, samt forklarer dig, hvordan den offentlige transport i området fungerer.


Du besøger også vores kontor og lærer mere om, hvordan vi driver vores projekter i Filippinerne. Du får en velkomstpakke med brugbar information, blandt andet et kort over byen og kontaktoplysninger på vores lokale personale.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Filippinerne

Du får masser af vejledning, så du bliver klar og velforberedt på dit arbejde på projektet. På din første dag følger en Projects Abroad medarbejder dig fra din værtsfamilies hjem til din arbejdsplads på projektet, så du lærer vejen derhen.


Du bliver vist rundt og møder de forskellige mennesker, du skal arbejde sammen med. Du får også en introduktion til, hvordan projektet fungerer, og du gør dig bekendt med dine omgivelser og dine opgaver på projektet. Du starter officielt på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer