Vores passionerede og dedikerede medarbejdere er drivkraften bag vores projekter. Vi interesserer os for frivilligt arbejde både på vores hovedkontor i Storbritannien og i vores teams rundt omkring i verden. En af grundene til dette er, at mange af os selv har lavet frivilligt arbejde. En af dem er vores CEO, Greg Thomson, der i 2016 overtog den daglige drift af Projects Abroad efter grundlæggeren, Peter Slowe.

Greg understøttes af vores team i Storbritannien bestående af erfarne medarbejdere og af vores team af dedikerede og passionerede projekt- og rekrutteringsmedarbejdere i forskellige lande i Afrika, Asien, Latinamerika, Europa, Nordamerika, Australasien og Stillehavsøerne. Vi er altså en international organisation, der arbejder på tværs af sprog, kultur og geografi. Vores hjerte banker for kulturel udveksling.

Sådan vil din kontakt med os forløbe

Du vil have kontakt med flere af vores medarbejdere, som vil vejlede dig gennem hele rejsen. De er alle eksperter indenfor deres felt, og de elsker at dele ud af deres viden og erfaring. 

Fra det øjeblik du overvejer at rejse til udlandet, vil du have regelmæssig kontakt med vores projekteksperter, som vil hjælpe dig med din ansøgning og udrejsen. Formålet er at du får al vigtig information, at imødekomme dine bekymringer og stå til din rådighed gennem forløbet. Du kan selv bestemme, om kommunikationen skal foregå over e-mail, telefonisk eller via live chat.

Når du har sendt din ansøgning vil vores fly- og visumteam begynde at arbejde. De tilbyder personlig vejledning og har årtiers erfaring med rejseplanlægning for tusinder af frivillige til lande over hele verden. De har dybdegående viden om de lande vi arbejder i og ved, hvordan du bedst kommer der til. Deres arbejde vil give dig mere tid til at forberede dig til rejsen.

Nu vi taler om forberedelser, så vil din projektrådgiver vejlede dig, fra det øjeblik du ankommer til destinationen. Da din projektrådgiver uden tvivl kender destinationen, kan vi sikre, at du kan få besvaret alle de spørgsmål, du (eller dine forældre) har. 

Ligeså snart du ankommer til destination, vil det være vores lokale medarbejdere, der overtager. De vil give dig en introduktion og rundvisning, så du hurtigt bliver bekendt med dit nye hjem. Vi mener vores introduktion til landet er uundværlig. Alle de steder vi arbejder har vi et kontor. I hvert land har vi en country director og mange medarbejdere. De er på destinationen for at hjælpe dig, når du har brug for det. De vil også arrangere dit ophold og bolig i følge vores strenge kriterier og høje standard. 

Vores kendetegn er vores dedikerede indsats for at ansætte og uddanne eget personale i hele verden. Læs mere om vores tilgang til sikkerhed og støtte.

Vores akkrediteringer