Vi tilbyder støtte 24/7 fra vores personale, så du kan rejse med ro i sindet

Vi tror på, at ingen anden udbyder tilbyder den samme sikkerhed og støtte til deres frivillige og praktikanter, som vi gør. Hvert eneste af vores projekter bliver grundigt risikovurderet. Vi uddanner hver medarbejder til vores høje standarder, og sikkerhed og støtte er kernen af alt, hvad vi gør.

Her gennemgår vi, hvordan vores tilgang til sikkerhed og støtte skiller sig ud.

Vores personale, ingen mellemmænd

 

Vi ansætter alt vores personale direkte, uanset hvor i verden de er, og hvad deres rolle er. Det betyder, at vi aldrig bruger tredjeparter til at ansætte medarbejdere, som andre udbydere gør.

 

Vi tror på, at hvis du arbejder frivilligt eller er i praktik med Projects Abroad, så er det os, du skal have med at gøre hele vejen igennem.

 

Faktisk har mange af vores medarbejdere selv været frivillige og har derfor en personlige forbindelse til Projects Abroad. Det betyder, at de forstår, hvordan det er at deltage i sådan en oplevelse, og hvor vigtigt det er at have god støtte fra personalet.

 

Vores lokale personale tager imod dig i lufthavnen, tjekker op på din indkvartering, inden du ankommer, og giver dig en grundig introduktion og sikkerhedsbriefing på din første dag. Derefter står de klar til at støtte og rådgive dig, når du får brug for det. De tjekker op på dig jævnligt, men hvis du får problemer, har et spørgsmål eller gerne bare vil snakke med nogen, kan du få fat i dem døgnet rundt.

 

Vi har også telefonnumre til nødsituationer døgnet rundt, så du eller et af dine familiemedlemmer derhjemme kan kontakte os, hvis der bliver behov for det.

 

Læs mere om vores personale

 

Undersøgt og godkendt indkvartering

 

De fleste af vores frivillige og praktikanter bor hos en lokal værtsfamilie. Alle vores værtsfamilier bliver udvalgt nøje på baggrund af sikkerhed, komfort og venlighed. Familien, deres hjem og det kvarter, de bor i, bliver undersøgt grundigt af vores dygtige personale før og i løbet af dit ophold.

 

Mange af vores værtsfamilier er involverede i vores projekter - for eksempel kan din værtsmor være lærer eller rektor på en af de skoler, vi arbejder med, eller en læge på et af medicinprojekterne. Vi forsøger også altid at placere dig sammen med en anden frivillig eller praktikant, så dit ophold bliver socialt, og så du kan dele dine oplevelser med ligesindede.

 

Læs mere om vores indkvartering

 

Personlig service

 

Du er ikke bare et tal i statistikken for os. Vores personale brænder for at sikre sig, at du får mest muligt ud af din tid med Projects Abroad. Vi holder kontakten med dig, inden du tager afsted, i løbet af dit projekt, og efter du kommer hjem.

 

Vi har teams af personale på alle vores destinationer, men du får en dedikeret koordinator tildelt, når du tilmelder dig. De kender det lokale områder ind og ud, og de er de første til at vide det, hvis der er nogen form for risiko i forhold til sikkerhed. De kender også din værtsfamilie og lokalsamfundet godt. Hvis du får problemer eller bliver syg, står de klar til at passe på dig og hjælpe dig.

 

Din sikkerhed kommer i første række

 

Vi ved, at du kun kan gøre et godt stykke arbejde, når du er i trygge og stabile rammer. Det samme gælder for vores personale og vores samarbejdspartnere. Derfor er sikkerhed altid vores højeste prioritet.

 

Vi sender kun frivillige og praktikanter til områder, som er politisk stabile og sikre. Hvis det ikke er tilfældet, sender vi dig ikke afsted. Vi er i løbende kontakt med det britiske udenrigsministerium såvel som udenrigsmyndigheder i andre lande angående sikkerhedssituationen og stabiliteten i områderne.

 

Vi udarbejder grundige risikovurderinger for alle vores projekter, og vi har tjeklister for sundhed og sikkerhed, som vores personale skal udfylde jævnligt. Vi udvikler og uddanner også vores personale i krisestyringsplaner, så de ved, hvad de skal gøre, hvis der opstår et problem.

 

Alt dette er designet til at give dig og dine kære ro i sindet, så du kan fokusere på at nyde din tid i udlandet.

Vores akkrediteringer